Rohkema info nägemiseks:

H&N TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 397; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta H&N TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga õitsva kogukonna südames on usaldusväärsusele, oskustele ja visioonile rajatud raamistik. Just siin paistab H&N TEENUSED OÜ silma kui ehituse tipptaseme ja innovatsiooni majakas. Meie missiooniks on pakkuda täielikku ehitusteenuste valikut alates vundamendist, me ei ehita ainult hooneid; me loome tulevikke.

Meie ekspertiis hõlmab kõiki olulisi ehitusvaldkondi, sealhulgas vundamendi- ja põhjatöid, müüritöid, katuse töid ja sisustustöid. Me mõistame, et hoone terviklikkus peitub detailides, mistõttu oleme spetsialiseerunud ka torutöödele, elektritöödele ja välisviimistlustöödele. Meie kvaliteedile pühendumine tagab, et iga meie ettevõetud projekt on meie loosungi, Ehitades tipptaset, loome tulevikke! vääriline.

Ehituse järgselt usume, et ruumid tuleb jätta paremasse seisu kui me need leidsime, mistõttu on meie järelkoristustööd ja parandustööd sama põhjalikud kui meie ehitusteenused. Samuti mõistame usaldusväärse seadme vajadust ja meie seadmete rentimise teenus tagab, et teie projekt ei kaota hoogu.

Meie portfell on mitmekesine projektide kogum, igaüks neist on kootud täpsuse, hoolivuse ja sügava arusaamisega meie klientide visioonidest. Me ei ole lihtsalt töövõtjad; me oleme partnerid teie unistuste ehitamisel. Iga projektiga püüdleme ületama ootusi ja nihutama võimaluste piire.

Liituge meiega, et rajada tulevik, mis ei ole ainult vastupidav, vaid ka inspireeriv. Valige oma järgmiseks projektiks H&N TEENUSED OÜ ja kogege tõelise meisterlikkuse ja pühendumuse jõudu.

Kontakt

H&N TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina P.

Usaldusväärne partner ehitusprojektis.

- Jaan K.

Tõeline meisterlus ja pühendumine.

- Anu R.

Meie unistuste kodu sai reaalsuseks tänu neile.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

H&N TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ H&N teenused tegeleb ehitus-ja remonditöödega,renditakse välja laadurit. Aruandeaasta müügitulu on summas 2006 eurot.Osteti põhivara summas 17 685 eurot. Järgneval majandusaastal tegeletakse edasi ehitus-ja remonditööde teostamisega ja renditakse välja laadurit. Kavas on soetada puksiirauto ja traktorile lisaseadmeid.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võib jätkusuutlikkus muuta ehitustööstust?

Ehitustööstus on revolutsiooni lävel, kus esile kerkivad trendid lubavad ümber kujundada viisi, kuidas me ehitame ja elame. Ehitussektori liidrina on H&N TE
ssb.ee
Ehitustööstus on revolutsiooni lävel, kus esile kerkivad trendid lubavad ümber kujundada viisi, kuidas me ehitame ja elame. Ehitussektori liidrina on H&N TEENUSED OÜ nende trendide omaksvõtmisel esirinnas, pakkudes oma klientidele uuenduslikke, jätkusuutlikke ja tõhusaid ehituslahendusi. Siin on viis peamist trendi, mis kujundavad ehituse tulevikku. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Keskkonnakaitse rõhuasetuse suurenemisega on ehituses taastuvate materjalide kasutamine tõusuteel. Materjalid nagu bambus, ümbertöödeldud plastik ja taaskasutatud puit vähendavad mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.