Rohkema info nägemiseks:

KINDRALI KÖÖGIVILJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soovime, et iga eestlase toidulaud oleks tänu puhtale toorainele tervislik ja mitmekülgne. Toome kauba otse Teie ukse ette, et säästa Teie aega!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Värske ja tervislik toit on meie igapäevase heaolu alustala ning me kõik soovime, et meie toidulaud oleks puhas ja ohutu. Kas oled mõelnud sellele, mis peitub poest ostetud puu- ja köögiviljade taga? Uuringud on näidanud, et nendes võib leiduda ohtlikke kemikaalijääke, mis võivad mõjutada toidu ohutust ja meie tervist.

Üks suur mure on pestitsiidid ja herbitsiidid, mis võivad jääda poest ostetud toodetele. Need kemikaalid võivad koguneda meie kehasse, kahjustades immuunsüsteemi ja suurendades vähiriski. Kas soovid tõesti võtta selliseid riske oma pere tervisega?

Lisaks ohustavad poest ostetud toiduained ka nende värskust ja kvaliteeti. Pikad transporditeekonnad ja ladustamine võivad mõjutada puu- ja köögiviljade maitset ning kaotada olulisi mineraale ja vitamiine.

Kuid ärme heitu! Meie pakume lahendust, mis võimaldab sul nautida värskeid ja kemikaalivabu puu- ja köögivilju, ilma et peaksid ise poes ringi tormama. Telli lihtsalt endale koju kätte need maitsvad toiduained, mis on kasvatatud armastuse ja hoolitsusega, ning hoia oma pere tervist ja heaolu esikohal.

Nüüd on sul võimalus muuta oma toidulaud tervislikumaks ja puhtamaks, ilma et peaksid muretsema poest ostetud toodete kvaliteedi ja ohutuse pärast. Vali tervis, vali looduslikkus, ja lase meil tuua need värsked tooted otse sinu koju üle Eesti!

Tutvu meiega rohkem!

Vaata rohkem

KINDRALI KÖÖGIVILJAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Niina I.

Tarne oli üllatavalt kiire, juba järgmine päev toodi küüslauk mulle koju. Tellimine veebilehelt oli mugav ja lihtne, mistõttu sain tellimuse vormistada üsna kiiresti. Marec, kes kauba koju tõi oli väga sõbralik ja jagas veel küüslaugu kasvatamisest kasulikke nippe.

- Liina J.

Väga mugav oli see, et tellimus toodi koju kätte ja kaup oli värske. Mulle meeldib Kindrali puhul see, et kartul ja küüslauk on Eestis kasvatatud ja nii sain toetada kohaliku tootjat.

- Kersti M.

Iga päev olgu värske ja tervislik! Paneme rõhku kvaliteedile ja värskusele. Soovime, et iga eestlase toidulaud oleks tänu puhtale toorainele tervislik ja mitmekülgne.

Millist kaupa leiad meie e-poest?

Kui otsid värsket ja tervislikku toiduvalikut, siis oled jõudnud õigesse kohta. Meie e-poes pakume mitmekülgset valikut mahekaupu, mis rõõmustavad sinu maitsemeeli ja toetavad tervislikku eluviisi. Siin on mõned meie e-poes saadaval olevad mahekauba kategooriad: 1. Hoidised: Kui oled hoidiste austaja, siis leiad meie e-poest maitsvaid ja tervislikke hoidiseid, mis on valmistatud mahekoostisosadest. Need hõrgutised sobivad suurepäraselt võileiva peale, juustu kõrvale või kulinaarsete katsetuste jaoks. 2. Kartul ja porgand: Kartul ja porgand on köögiviljad, mis leiavad tee paljudesse meie

Dropdown

kõik artiklid

Miks mahekast on hea otsus?

Toiduvalikul on oluline roll meie igapäevase heaolu tagamisel, ja üks viis selle parandamiseks on valida mahekaubad. Mahekastide tellimine on mitmetel põhjustel
ssb.ee
Toiduvalikul on oluline roll meie igapäevase heaolu tagamisel, ja üks viis selle parandamiseks on valida mahekaubad. Mahekastide tellimine on mitmetel põhjustel suurepärane otsus, mis võib mõjutada positiivselt nii sinu tervist kui ka igapäevast elukvaliteeti. 1. Tervislik valik: Mahekaubad on kasvatatud ilma sünteetiliste pestitsiidide ja herbitsiidideta, mis muudab need tervislikumaks ja puhtamaks valikuks. Need puuviljad ja köögiviljad sisaldavad rohkem toitaineid ja vähem kahjulikke kemikaale, tagades, et sinu toidulaud oleks tervislikum ja ohutum. 2. Rikkalik maitseelamus:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.