Rohkema info nägemiseks:

HALDUSKOMBINAAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme esmaklassilise haljasalade hoolduse, talvise teehoolduse ja heakorratöödega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HALDUSKOMBINAAT OÜ usub, et meid ümbritsevad ruumid mõjutavad oluliselt meie igapäevaelu. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma esmaklassilist haljasalade hooldust, talvist teehooldust ja koristustöid, et tagada meie kogukondade elamisväärus ja armastusväärsus.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: luua ja hoida ilusaid, funktsionaalseid ja turvalisi keskkondi, mida inimesed saaksid nautida, olenemata aastaajast. Mõistame, et haljasalade ja teede korrashoid ei ole ainult esteetika küsimus; see on harmoonilise tasakaalu loomine looduse ja meie linnalise elustiili vahel.

Oskuslike professionaalide meeskonna ja tipptasemel varustusega tegeleme kõigega alates suvistest lopsakatest muruplatsidest kuni talviste jäiste väljakutseteni. Meie teenused tagavad, et teie ümbrus püsib aastaringselt laitmatu ja ligipääsetav. Olgu selleks värskelt niidetud park, mis kutsub peresid mängima ja lõõgastuma, või selged ja turvalised teed, mis hoiavad linna südame tuksumas lumistel kuudel, oleme teie teenistuses.

Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja oleme uhked iga projekti põhjaliku tähelepanu üle, mida anname. Me ei hoolda ainult ruume; me täiustame elusid. Liituge meie missiooniga luua keskkondi, mis õitsevad läbi aastaaegade. Usaldage HALDUSKOMBINAAT OÜ oma haljasalade kaitsjaks ja talvise viha vastu võitlejaks.

Kontakt

HALDUSKOMBINAAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Talvistel teedel pole kunagi olnud nii hea sõita. Tänud!

- Jaanika R.

Väga professionaalne teenindus ja kiire reageerimine. Soovitan kindlasti!

- Martin P.

Meie naabruses on pärast teie hooldustöid nii palju rohkem rohelust ja elu. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on keskkonnasõbralikud muruhooldustehnikad ja -seadmed?

Keskkonnateadlikkuse kasvades suureneb ka keskkonnasõbraliku muru hooldamise tähtsus. Kohalikele omavalitsustele, kommertskinnisvara haldajatele ja elamurajoonidele on roheliste praktikate omaksvõtt kasulik mitte ainult planeedile, vaid ka nende hallatavate alade tervisele ja ohutusele. Selles postituses uurime viit jätkusuutlikku meetodit, kuidas hoida oma muru elujõulisena, ohverdamata keskkonna terviklikkust. Orgaaniline muruhooldus Orgaanilised väetised on saadud looduslikest allikatest ja on paremad nii mullale kui ka keskkonnale. Nad vabastavad toitaineid aeglaselt, parandades mulla

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peamised sammud teede talveks ettevalmistamiseks?

Talvehooaja lähenemisel muutub teede ohutus ja ligipääsetavus kohalike omavalitsuste, ärikinnisvara haldajate ja elamupiirkondade jaoks kriitiliseks ülesandeks.
ssb.ee
Talvehooaja lähenemisel muutub teede ohutus ja ligipääsetavus kohalike omavalitsuste, ärikinnisvara haldajate ja elamupiirkondade jaoks kriitiliseks ülesandeks. See põhjalik juhend annab teile vajalikud sammud ja kaalutlused teede talveks ettevalmistamiseks, tagades keskkonna esteetika ja ohutuse vahelise tasakaalu. Talve mõju teedele Talvine ilm toob teehooldusele ainulaadsed väljakutsed. Lumi ja jää võivad kiiresti tekkida, luues ohtlikud tingimused nii autojuhtidele kui ka jalakäijatele. Külmumistemperatuuride ja sademete taga oleva teaduse mõistmine on oluline efektiivseks teede

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
Tegevusluba prügiveole

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.