Rohkema info nägemiseks:

LEIL STORAGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 204; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LEIL STORAGE OÜ kohta arvamuslugu!"

LEIL STORAGE OÜ hetkeolukord

Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Esimene aasta

Leil Storage'i esimene tegutsemisaasta on olnud alusepanev, luues eeldused tulevikuks. Hoolimata algfaasis tootearendusest ja turule sisenemisest tulenevast prognoositavast kahjumist on ettevõte edukalt loonud oma turupositsiooni.

Finantsülevaade

Startup-ettevõttele omaselt tootearenduse faasis, Leil Storage kandis kahjumeid. See oli strateegiline investeering ettevõtte tulevikku, eesmärgiga saavutada pikaajaline kasum ja turuosa.

Tootearendus

Aasta 2023 nägi meie meeskonna lakkamatut pingutust meie salvestuslahenduse täiustamisel, mis kulmineerus turuletoomise valmidusega aasta lõpuks.

Müük ja turundus

Esimesed müügiläbirääkimised algasid plaanipäraselt 2023. aasta lõpus. Meie turundusstrateegia kasutas mitmekesiseid kanaleid, et tõhusalt suhelda meie väärtuspakkumist potentsiaalsetele klientidele.

Partnerlused 2023. aasta oli partnerluste osas märkimisväärne, eriti Tartu Ülikooli ja Western Digitaliga sõlmitud liitude näol. Need liidud mitte ainult ei kinnita meie toote kvaliteeti, vaid pakuvad ka koostöövõimalusi innovatsiooniks ja kasvuks.

Väljavaade 2024. aastaks

Kuigi Leil Storage on strateegiliselt positsioneeritud kasvuks 2024. aastal, tunnistame me globaalseid majanduslikke ebakindlusi, sealhulgas finantsvolatiilsust ja geopoliitilisi pingeid, mis võivad mõjutada tööstust. Oleme valvsad ja kohanduvad, et neid väljakutseid navigeerida.

Kokkuvõte

Juhtkond on kindel ettevõtte suunas. Möödunud aasta ettevõtmised on meid ette valmistanud läbimurdeaastaks, kui me püüdleme saada oluliseks tegijaks salvestussektoris.

LEIL STORAGE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.