Rohkema info nägemiseks:

WAHLMARK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab muuta teie kodu või äripinna ilmet ja parandada üldist hoone seisukorda, siis oleme õige valik.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kirglikest ja kogenud spetsialistidest, kes võtavad vastu väljakutseid igasuguste projektidega ning suudavad hakkama saada ka kõige keerukamate ülesannetega.

Meie tegevusalade hulka kuuluvad:

1. Siseviimistlustööd terviklahendusena: Pakume kõike alates seinavärvimisest kuni põrandakatete paigalduseni. Oleme tuntud oma täpsuse ja tähelepanu detailidele ning teeme kõik selleks, et muuta teie ruumid stiilseteks ja mugavateks.

2. Fassaaditööd: Meie meeskond suudab muuta teie hoone välisilme kauniks ja vastupidavaks. Töötame erinevate materjalidega, et saavutada soovitud välimus ja funktsionaalsus.

3. Betoonitööd: Betoon on ehituse alustala, ja meie oskame sellega suurepäraselt ümber käia. Olgu selleks vundamendid, trepid või muud betoontööd, saate meile kindlasti loota.

4. Omanikujärelevalve: Pakume professionaalset omanikujärelevalvet, et tagada teie projektide sujuv kulgemine ja vastavus kõigile nõuetele ning standarditele.

5. Ehitustööd: Oleme tuntud oma pühendumuse poolest ehituskvaliteedile. Teeme nii suuri kui ka väikeseid ehitustöid ning tagame, et teie projekt valmiks tähtaegselt ja vastavalt eelarvele.

6. Katusetööd: Teie katuse seisukord on oluline hoone terviklikkuse ja ohutuse seisukohalt. Teostame katuse paigalduse, remondi ja hooldustöid, et tagada teie kodule või ärihoonele pikaajaline kaitse ilmastikuolude eest.

Meie eesmärk on pakkuda teile kvaliteetset ehitus- ja siseviimistlusteenust, mis vastab teie vajadustele ning ületab teie ootusi. Ootame huviga võimalust töötada koos teiega ning muuta teie ideed ja visioonid reaalsuseks.

Võtke meiega ühendust:

+372 5842 8766

WAHLMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Meeskond oli professionaalne ja suhtlemine sujuv. Suured tänud teile!

- Lauri H.

Viimistlustööde käigus tekkis väike probleem, aga see lahenes kiirelt.

- Mart S.

Fassaadi renoveerimine sujus kiiresti ja tulemusega oleme rahul

Miks on omanikujärelevalve ehitusprojekti edu võtmeks?

Ehitusprojektide elluviimine võib olla keeruline ja väljakutseid pakkuv ülesanne, kus tuleb arvestada paljude erinevate teguritega. Üks oluline komponent, mis võib mängida määravat rolli projekti tulemuste ja lõpptulemuse kvaliteedi osas, on omanikujärelevalve. Omanikujärelevalve on protsess, kus ehitusprojekti omanik ehk tellija palkab sõltumatu osapoole jälgima ja juhtima projekti erinevaid aspekte, tagades seeläbi projekti õigeaegse ja eelarves püsimise ning kvaliteedinõuete täitmise. Miks peaks aga omanikujärelevalve olema iga ehitusprojekti edu võtmeks? Ehituskogemus ja teadmised:

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Oleme uhked selle üle, et meie kogenud meeskond koosneb tõelisest fassaaditööde ekspertidest, kes on pühendunud teie unikaalse visiooni elluviimisele ning pakum
ssb.ee
Oleme uhked selle üle, et meie kogenud meeskond koosneb tõelisest fassaaditööde ekspertidest, kes on pühendunud teie unikaalse visiooni elluviimisele ning pakume täislahendust alates projekteerimisest kuni valmimiseni. Kes me oleme? Meie ettevõte on üldehituse valdkonnas tuntud ning oleme uhked, et oleme teeninud klientide usaldust ja kiitust aastate jooksul. Oleme loonud endale maine kvaliteetse töö, usaldusväärsuse ja professionaalsuse poolest. Meie meeskond koosneb kogenud ehitusinseneridest, arhitektidest, tehnikutest ja käsitöölistest, kes omavad mitmeaastast kogemust fassaaditööde

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.