Rohkema info nägemiseks:

KUNST ENNE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3103; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUNST ENNE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Art Priori Restoran on kujunenud tuntuks kui ainulaadne koht Tallinna südames, kus kunst ja kvaliteetne toit ning jook ühinevad kordumatuks kogemuseks. Ettevõte alustas oma teekonda 2015. aastal, kui kunstigalerii ja restoran ühendasid jõud unikaalse kontseptsiooni loomiseks.

Art Priori visiooniks oli luua koht, kus kunsti ja gastronoomia kohtuvad ning pakuvad külalistele elamusi, mis stimuleerivad nii maitsemeeli kui ka meeli. Restorani asukoht Tallinna vanalinnas, ajaloolises hoones, lisab kogu kogemusele erilist võlu.

Ettevõte pühendub oma toitude ja jookide valikus kvaliteedile ning innovatsioonile. Menüüd kureeritakse hoolikalt, valides parimaid kohalikke ja rahvusvahelisi koostisosi ning pakkudes ainulaadseid maitseelamusi. Joogikaart on samuti mitmekesine, esitledes laia valikut veine, šampanjat ja kvaliteetseid jooke, mis täiendavad restorani ainulaadset õhkkonda.

Art Priori ei ole lihtsalt restoran, vaid pigem elamus, kus kunst, maitse ja atmosfäär sulanduvad harmooniliseks tervikuks. Ettevõte on saavutanud tunnustuse mitte ainult oma unikaalse kontseptsiooni ja kvaliteetse toidu ning joogi poolest, vaid ka külalislahke teeninduse ja kauni kunstikeskkonna tõttu, mis pakub külastajatele meeldejäävaid hetki ja elamusi.

Meie restoran ei ole pelgalt koht, kus süüa ja juua, vaid pigem elamus, mis jääb sulle meelde. Ootame sind avasüli, et saaksid kogeda Art Priori võlu ja võlu ning luua koos meiega unustamatuid hetki ja mälestusi.

uuri lisaks!

KUNST ENNE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin M.

I think this place is fantastic, both from food and atmosphere perspective. On weekends there is dj as well and some fab coctails are 😍 delicious.

Keep up the good work! 👌

- Anastasiya S.

For now: best food in my life, the most creative food in my life, unexpected, surprising, juicy, difficult to compare, can't stop eating!

- Esa P.

Amazing tastes and surprises one after another. Excellent sommelier and generally grate service. Waiting for next visit!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KUNST ENNE OÜ tegevusaruanne 2023

Kunst enne OÜ võttis 2023 aasta alguses üle Art Priori restorani haldamise ning alustas selle omanäolisemaks muutmist ja turu osa püüdmist. Esimene tegevusaasta läks suurte muutuste ning julge reklaamiga ja suudeti teha üle poole miljoni käivet. Esimese tegevusaasta puhul olid uued investeeringud ja muudatused siiski piisavalt kulukad, et aasta lõpetati väikese kahjumiga, mis kaetakse juba uue tegevusaasta kasumlikkusega.

Dropdown

kõik artiklid

Avasta meie restorani maitsed!

Oled valmis avastama uut maitsete maailma? Astu sisse meie  restorani, kus igal nurgal peitub üllatus ning igal taldrikul peegeldub kokkade kirg ja loovus. Mei
ssb.ee
Oled valmis avastama uut maitsete maailma? Astu sisse meie  restorani, kus igal nurgal peitub üllatus ning igal taldrikul peegeldub kokkade kirg ja loovus. Meie köök on kui kunstigalerii, kus maalideks on roogade värvikirevus ja maitsete harmoonia. Igat rooga loome hoole ja armastusega, valides vaid parimad toorained ning katsetades julgelt uusi maitsekombinatsioone. Meie menüü on nagu reis ümber maailma, kus kohtuvad kohalikud maitsed ja rahvusvaheline köök. Alates eksootilistest mereandidest kuni kodumaiste maitseteni – meie menüüst leiad alati midagi uut ja põnevat, mis paneb su

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.