Rohkema info nägemiseks:

TERAVKASTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teravus sinu maitsemeeltele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Vürtsika elamuse otsijatele on meil suurepärane uudis - meie tšillitooted toovad teie ellu just seda vajalikku vürtsi! Kui igapäevane toidulaud tundub veidi liiga igav ja tahaksite proovida midagi uut ja julget, siis meie tšillitooted on just see, mida vajate.

Tšilliõli on üks meie lemmikuid vahendeid, et anda igale toidule lisakiiks. See õli on valmistatud värsketest tšillipipardest, mis annavad sellele intensiivse ja tulise maitse. Kasutage seda lisandina pastadele, pitsadele või lihtsalt tilgutage oma hommikusöögile, et alustada päeva erksamalt.

Kui soovite midagi veidi erinevat, siis meie tšillimoos on just teie jaoks. Selle moosi maitse ühendab ideaalselt magusat ja vürtsikat, luues unikaalse kombinatsiooni, mis rõõmustab teie maitsemeeli. Määri seda leivale või kasuta kastmena lihatoitudes - võimalusi on lõputult.

Olgu teie eelistused lihtsaimad või julgemad, meie tšillitooted pakuvad alati värsket ja põnevat maitseelamust. Julgete maitsete armastajatele on meie tšillitooted parim valik, et lisada oma toidulauda vürtsi ja kirge. Kutsuge oma maitsemeeltele seiklus ning laske meie tšillitoodetel muuta iga amps põnevaks elamuseks!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TERAVKASTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Helena L.

Tänu Teravkaste OÜ teenustele olen saanud oma kaupadele täiuslikud ja kvaliteetsed pakendamislahendused. Soovitan kindlasti!

- Andres P.

Ma ei oleks oodanud, et Teravkaste OÜ teenused oleksid nii kvaliteetsed ja konkurentsivõimelised. Soovitan kindlasti!

- Anna-Liisa R.

Uskumatu, kui kiirelt ja paindlikult Teravkaste OÜ minu tellimust töötlema hakkas. Väga hea teenindus ja kvaliteet!

Kuidas tugevdab tšilli tervist?

Tšilli, tuntud oma vürtsikuse ja maitserikkuse poolest, on paljude toiduarmastajate lemmik. Kuid lisaks selle maitseelamuse pakkumisele on tšillil mitmeid tervisega seotud eeliseid, mis muudavad selle veelgi atraktiivsemaks. Selles artiklis uurime, kuidas tšilli tarbimine võib tervist tugevdada. 1. Põletikuvastane toime: Tšillis leiduv capsaicin, mis annab sellele terava maitse, omab põletikuvastaseid omadusi. Capsaicin võib aidata vähendada põletikku kehas, mis on seotud mitmete krooniliste haigustega, sealhulgas südamehaiguste, diabeedi ja teatud vähivormidega. 2. Kaalukontroll:

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas määrata tšilli tugevusastet?

Tšilli tugevuse määramine on kirgliku maitsemeistri jaoks oluline oskus. Kui olete kunagi proovinud erinevaid tšillipipraid või soovite lihtsalt teada saada, mi
ssb.ee
Tšilli tugevuse määramine on kirgliku maitsemeistri jaoks oluline oskus. Kui olete kunagi proovinud erinevaid tšillipipraid või soovite lihtsalt teada saada, milline tšillikaste võib teie suu tõeliselt põlema panna, on Scoville'i skaala teie parim sõber. See skaala on olnud aastakümneid üks peamisi viise, kuidas hinnata tšilli tugevust ja kuumust. Mis on Scoville'i skaala? Scoville'i skaala on objektiivne mõõtühik, mis hindab tšillipipra tugevust ja kuumust. See skaala põhineb kapsaikooniainel, mida tšillipiprad sisaldavad. Capsaicin on kemikaal, mis vastutab pipra põletava maitse eest ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.