Rohkema info nägemiseks:

ASTEKON EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsele üldehitusele, hõlmates ehitusprojekteerimist, ehitustöid ning renoveerimis- ja remonditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ASTEKON EHITUS OÜ-s usume, et iga ehituskiht peidab endas võimalust tõsta ruumi erakordsuse tasemele. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda kipsitöödele, betoonitöödele, vundamendi ehitusele ja plaatimistöödele. Need ei ole meie jaoks lihtsalt teenused; need on vundament, millele rajame oma suurepärase maine.

Meie oskuslik meeskond on pühendunud visioonide reaalsuseks muutmisele, tagades, et iga meie ettevõetud projekt viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega. Meie betoonitööde robustsest tugevusest kuni meie plaatimistööde peene iluni läheneme igale ülesandele sama kirglikkuse ja pühendumusega.

Mõistes, et iga struktuuri vundament on kriitilise tähtsusega selle pikaealisuse jaoks, oleme uhked oma ekspertiisi üle vundamendi ehituses. Me rajame aluse hoonetele, mis peavad vastu ajaproovile, peegeldades meie pühendumust vastupidavusele ja kvaliteedile.

Kipsitöödega toome interjööridesse peenust, luues keskkondi, mis on funktsionaalsed ja esteetiliselt meeldivad. Meie detailidele pühendumine ja meisterlikkus on nähtav igal siledal pinnal ja täiuslikul nurgal. Ehitame kiht kihi haaval, iga kiht lisab tugevust ja ilu lõplikule struktuurile. See on põhjalik protsess, mida oleme aastate jooksul täiustanud, tagades, et meie kliendid saavad ainult parimat.

Kasvades ja uusi väljakutseid vastu võttes püsime kindlalt pühendunud oma põhitegevustele. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja avastama, kuidas ASTEKON EHITUS OÜ saab kaasa aidata teie järgmise ehitusprojekti edule. Usaldage meid oma visiooni ehitamisel ja koos loome ruume, mis ei ole ainult vastupidavad, vaid ka muljetavaldavad.

Kontakt:

+372 5687 7756

ASTEKON EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Astekon Ehitus ületas ootused, töö kiire ja korralik.

- Mart

Meeldiv teenindus ja täpsus. Ehitustöö sujus suurepäraselt!

- Kadri

Kiire reageerimine ja sõbralik suhtumine. Suur tänu!

Betoonitööd: kaasaegse ehituse selgroog

Betoon on maailmas kõige laialdasemalt kasutatav inimese valmistatud materjal ja seda hea põhjusega. Selle mitmekülgsus, tugevus ja vastupidavus teevad sellest ideaalse valiku paljudeks ehitusprojektideks. Kõrghoonetest kuni elamuteni on betoon kaasaegse ehituse aluseks. Alates selle loomisest on betoon läbinud olulisi muutusi. Armatuurbetooni arendamine 19. sajandil märkis pöördepunkti, võimaldades luua varem kujuteldamatuid struktuure. Tänapäeval jätkub betoonitehnoloogia areng, nihutades arhitektuurse disaini ja inseneriteaduse piire. Betooni ja selle komponentide mõistmine Betoon on

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimiskunst: ruumide muutmine plaatidega

Plaadid on olnud sajandeid disaini ja arhitektuuri nurgakiviks, ulatudes tagasi iidsete tsivilisatsioonideni. Nad on olnud mitte ainult funktsionaalsed elemendi
ssb.ee
Plaadid on olnud sajandeid disaini ja arhitektuuri nurgakiviks, ulatudes tagasi iidsete tsivilisatsioonideni. Nad on olnud mitte ainult funktsionaalsed elemendid, vaid ka vahendid kunstilisuse ja kultuurilugude edastamiseks. Rooma impeeriumi keerukad mosaiigid, Portugali elavad asulejoosid ja Osmani impeeriumi peened kujundused on vaid mõned näited sellest, kuidas plaate on kasutatud ajaloo vältel hämmastava visuaalse mõju loomiseks. Kaasaegses ehitusmaastikul jätkavad plaadid arengut tehnoloogia ja disaini edusammudega. Tänapäeva plaadid on saadaval mitmesugustest materjalidest, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.