Rohkema info nägemiseks:

DEVDELUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 367; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DEVDELUX OÜ kohta arvamuslugu!"

DEVDELUX OÜ hetkeolukord

Juba 367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Devdelux OÜ, asutatud 30.01.2023 Eestis, on teinud märkimisväärseid edusamme juba oma esimesel tegutsemisaastal.

Ettevõtte peamised tegevusalad on: 1. Juhtimisalane-, IT lahenduste- ja arhitektuuri konsultatsioon; 2. Tarkvara arendus; 3. Pilvearhitektuur ja DevOps teenused.

Devdelux OÜ on suutnud end positsioneerida kui olulist partnerit Eesti finants-, tervishoiu- ja energiasektoris tegutsevatele ettevõtetele, pakkudes neile kvaliteetseid, turvalisi ja jätkusuutlikke tarkvaralahendusi ning konsultatsiooni.

Ettevõte on pühendunud vastutustundlikule ettevõtlusele ja panustab ÜRO säästva arengu eesmärkide elluviimisesse.

Devdelux OÜ seadis esimesel aastal eesmärgiks juurutada infoturbega seotud protsessid ja oktoobri alguses saavutas ettevõte olulise verstaposti, kui Bureau Veritas väljastas Devdelux OÜ-le infoturbe juhtimissüsteemi sertifikaadi ISO/IEC 27001:2022, tunnustades sellega ettevõtte pühendumist ja teadlikkust infoturbega seotud teemade osas. Väljastatud sertifikaat rõhutab ettevõtte valmisolekut pakkuda turvalisi ja usaldusväärseid teenuseid oma klientidele.

Professionaalne Devdelux meeskond panustab lisaks IT lahenduste kvaliteedile ja turvalisusele ka keskkonnasäästlikkusele ning innovatsioonile, kasutades infosüsteemide arendamisel uusimaid tehnoloogiaid ja rohelise tarkvara praktikaid.

2024 aasta eesmärgiks on jätkata kasvu olemasolevates sektorites, pakkudes klientidele kvaliteetseid, turvalisi, innovatiivseid ja keskkonnasäästlikke infosüsteemi lahendusi ja konsultatsiooni. Astuda

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi liikmeks ja osaleda Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi hindamisel, et saada tagasisidet tehtud tööle.

DEVDELUX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.