Rohkema info nägemiseks:

KINKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kinnisvara hoolduse ja puhastusteenustega, pakkudes professionaalset abi erinevate pindade puhastamisel ja hooldamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kinkor OÜ usub, et harmoonilise keskkonna olemus peitub selle puhtuses ja hoolduses. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: muuta ja hooldada kinnisvara võrdlematute puhastusteenustega, mis kõnelevad professionaalsusest ja kvaliteedist. Me ei ole lihtsalt koristajad; me oleme puhtuse kaitsjad, pühendunud sellele, et iga teie kinnisvara nurk hiilgaks täiuslikkusega.

Meie asjatundlikkus

Meie meeskonda kuuluvad tööstuse sertifitseeritud kinnisvarahaldurid ja puhastuseksperdid, kes on põhjalikult koolitatud ja varustatud viimase sõna tehnoloogiaga. Oleme oma teenuseid ambitsioonikalt laiendanud, alati püüdes pakkuda parimaid lahendusi ja tulemusi. Saaremaa rahulikest kallastest kuni Harjumaa, Läänemaa ja Pärnumaa saginate tänavateni on meie haare sama lai kui meie pühendumus tipptasemele.

Meie väärtused

  • Keskkonnasõbralikkus: Oleme teadlikult valinud biolagunevad ja keskkonnasõbralikud tooted, et mitte ainult puhastada, vaid ka kaitsta meie planeeti.
  • Paindlikkus: Mõistame teie puhastusvajaduste dünaamilist olemust ja püüame pakkuda kõige sobivamaid lahendusi nii hinna kui teostuse osas.
  • Kulutõhusus: Õigeaegne ja regulaarne hooldus pikendab teie kinnisvara eluiga ja säästab tulevikus remondi- ja värvimiskuludelt.

Meie teenused

Meie laiaulatuslik teenuste valik hõlmab:

  • Katuse puhastus: Professionaalne sammalde eemaldamine, kahjustuste kontroll ja parandamine põhjaliku puhastuse järel.
  • Fassaadi puhastus: Põhjalik puhastus ja hooldus koos väikeste kahjustuste parandamisega.
  • Kõnnitee puhastus: Professionaalne puhastus, kahjustatud kivide asendamine ja kaitsetöötlus pesemise järel.
  • Tekstiilipesu: Õrn hoolitsus teie tekstiilidele, tagades nende värske välimuse ja tunde.

Meie lubadus

Oleme uhked oma klientide tagasiside üle, kes on tunnistajaks olnud oma kinnisvara muutumisele - sammaldunud kõnniteedest säravate fassaadideni. Meie pühendumus teie rahulolule on järjekindel ja me oleme pühendunud jätma püsiva mulje puhtusest ja hoolitsusest.

Valige Kinkor OÜ puhtama, säravama ja jätkusuutlikuma tuleviku jaoks. Võtke meiega ühendust, et kogeda kinnisvara hoolduse ja puhastusteenuste tippu.

Kontakt

KINKOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Suurepärane teenindus ja tulemus! Kindlasti soovitan teistele.

- Marko T.

Minu kinnisvara pole kunagi olnud nii särav! Aitäh, Kinkor!

- Kristiina P.

Tõeliselt professionaalne meeskond, kes teeb imesid minu kodu puhtusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on keskkonnasõbralikud puhastusvahendit sinu kodule?

Kuna me muutume teadlikumaks oma igapäevaste tegevuste keskkonnamõjust, on oluline omaks võtta jätkusuutlikud tavad igas meie elu aspektis, kaasa arvatud kodupuhastus. Traditsioonilised puhastusvahendid sisaldavad tihti kemikaale, mis võivad olla kahjulikud meie tervisele ja planeedile. Valides keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid, kaitseme mitte ainult keskkonda, vaid loome ka turvalisema ruumi meie peredele ja lemmikloomadele. Keskkonnasõbralikud puhastusvahendid pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas on nad biolagunevad, mittetoksilised ja tihti pikemas perspektiivis kuluefektiivsemad. Nad

Dropdown

kõik artiklid

Milline on regulaarse katusehoolduse tähtsus?

Katusehooldus hõlmab mitmesuguseid tegevusi, mis on mõeldud katuse optimaalses seisukorras hoidmiseks. See sisaldab regulaarseid ülevaatusi, puhastamist, parand
ssb.ee
Katusehooldus hõlmab mitmesuguseid tegevusi, mis on mõeldud katuse optimaalses seisukorras hoidmiseks. See sisaldab regulaarseid ülevaatusi, puhastamist, parandusi ja ennetavaid meetmeid, et tagada katuse pikaealisus ja funktsionaalsus. Regulaarne katusehooldus on hädavajalik hoone kaitsmiseks elementide eest, lekete ärahoidmiseks ja kulukate hädaolukorra remontide vältimiseks. See on proaktiivne lähenemine kinnisvara haldamisele, mis võib pikas perspektiivis säästa majaomanikele ja ettevõtetele olulist aega ja raha. Regulaarse katusehoolduse eelised Korralik hooldus võib oluliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.