Rohkema info nägemiseks:

LAMMUTUSMEESKOND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume lammutus-, koristus- ja transportteenuseid, olles spetsialiseerunud vanade hoonete ja objektide eemaldamisele ning jäätmete keskkonnasõbralikule käitlemisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Lammutusmeeskond OÜ on suunanud oma jõupingutused ehitus- ja lammutustööde valdkonda, keskendudes peamiselt Lõuna-Eesti piirkonnale. Meie eesmärk on pakkuda kliendisõbralikke ja professionaalseid teenuseid, mille keskmes on sujuv koostöö.

Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust ehituse ja lammutuse valdkonnas ning on võimeline käsitlema igat tüüpi projekte. Olgu tegemist väsinud maja, kas seest või väljast, kasutult seisva kuuri või vaadet segava vana laudiga - me võtame need väljakutsed vastu. Me ei piirdu ainult lammutamisega, vaid pakume ka laia valikut teenuseid, sealhulgas koristust ja jäätmete utiliseerimist.

Miks valida Lammutusmeeskond OÜ?

  1. Tehnika ja kiirus- Oleme varustatud tipptasemel tehnika ja suure kaubiku ning koppautoga, mis võimaldavad meil kiiret ja tõhusat teenust pakkuda. Meie eesmärk on teie projektide jaoks aega säästa.

  2. Kohalik ekspertteadmised- Tegutsedes peamiselt Lõuna-Eestis, omame sügavat arusaamist piirkonna eripäradest ja regulatsioonidest. See võimaldab meil projekte sujuvalt juhtida ja vajadusel ka väljaspool piirkonda toimetada.

  3. Keskkonna säästlikkus- Hoolime keskkonnast ja jätkusuutlikkusest. Seetõttu aitame mitte ainult lammutada ja puhastada, vaid ka jäätmeid korralikult käidelda ja utiliseerida vastavalt keskkonnanõuetele.

Kui vajate professionaalset, usaldusväärset ja tõhusat partnerit oma ehitus- ja lammutusprojektidele, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis teie soove ja vajadusi arutama ning leidma kohandatud lahenduse, mis vastab teie ootustele. Lammutusmeeskond OÜ on teie teenistuses, et muuta teie projektid reaalsuseks.

Võta meiega ühendust ja leiame koos sobiva lahenduse!

kontakt

LAMMUTUSMEESKOND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Meie maja lammutati kergesti ning jäätmed viidi ära.

- Peeter P.

Suurepärane meeskond! Abistasid kuuri lammutamisel ja prügi äraveol.

- Pauliine K.

Kaubiku ja koppauto teenus oli suureks abiks ehitusmaterjalide vedamisel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Keskkonnasõbralik lammutamine ja jäätmete käitlemine

Maailma teadlikkus keskkonnakaitsest ja jätkusuutlikkusest on jõudsalt kasvanud ning see on mõjutanud ka ehitus- ja lammutustööstust. Lammutusprojektide puhul ei piisa enam lihtsalt hoone mahakiskumisest ja jäätmete prügimäele ladestamisest. Selle asemel on muutumas üha olulisemaks keskkonnasõbralik lammutamine ja jäätmete õige käitlemine. Lammutusmeeskond OÜ on pühendunud sellele põhimõttele ning selles artiklis uurime, miks keskkonnasõbralik lammutamine on tähtis ja kuidas meie ettevõte seda ellu viib. Keskkonnasõbralik lammutamine ja jäätmete käitlemine ei ole mitte ainult moraalselt õige,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vanade hoonete lammutamine suurendab teie kinnisvara väärtust?

Vanade, kulunud ja tihti ohtlike hoonete omamine võib olla nii majanduslikult kui ka esteetiliselt keeruline. Sageli seisavad omanikud silmitsi küsimusega, mida
ssb.ee
Vanade, kulunud ja tihti ohtlike hoonete omamine võib olla nii majanduslikult kui ka esteetiliselt keeruline. Sageli seisavad omanikud silmitsi küsimusega, mida nendega peale hakata. Üks võimalus, mis ei pruugi alati esimesena pähe tulla, on nende hoonete lammutamine. Tundub vastuoluline, eks? Aga tõepoolest, vanade hoonete lammutamine võib olla tark otsus, mis mitte ainult ei vabasta teid probleemsetest struktuuridest, vaid suurendab ka teie kinnisvara väärtust. Selles artiklis uurime, kuidas see töötab ja miks võiksite kaaluda lammutamist kui investeeringut oma kinnisvara tulevikku. Vanade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.