Rohkema info nägemiseks:

KAEVETEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1176; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAEVETEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, mis ulatuvad vundamendist kuni projektide lõpptulemuseni. Meie tegevus hõlmab laia valikut ehitus-, maastikukujundus- ja hooldusteenuseid, et vastata kõigile teie vajadustele.

Oleme ettevõte, kellel on üle 15-aastane kogemus, mis on teinud meist usaldusväärse partneri ehitustööstuses. Meie pühendumus tipptasemel teenustele ja klientide rahulolu on võimaldanud meil saavutada kindla koha turul. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kõrgeima kvaliteedi ja usaldusväärsuse pakkumisele igas projektis.

Meie teenused katavad laia valikut vajadusi:

Mulla- ja maastikutööd
Muudame teie maastikud funktsionaalseteks ja esteetilisteks aladeks. Alustades kaevamistöödest ja lõpetades uute maastikuelementide loomisega, pakume terviklikke lahendusi, mis vastavad teie ootustele ja ületavad need.

Teedeehitus
Meie teedeehitusteenused on tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest. Ehitatavad teed on sujuvad ja vastupidavad, tagades mugava ja ohutu liiklemise kõigile kasutajatele. Meie põhjalik lähenemine tagab, et iga projekt viiakse ellu täiuslikkuseni.

Täitematerjali müük
Pakume laia valikut täitematerjale, sealhulgas liiva, kruusa, purustatud kivi ja mulda. Meie materjalid vastavad teie konkreetsetele nõudmistele, tagades optimaalse tulemuse igas projektis.

Septikute ja torustike paigaldus
Oleme spetsialiseerunud septikusüsteemide ja torustike paigaldamisele, pakkudes tõhusaid ja usaldusväärseid sanitaarlahendusi. Meie kogenud meeskond tagab kvaliteetse töö, mis vastab kõikidele standarditele ja nõuetele.

Tehnika rent ja transport
Meie masinapark sisaldab ekskavaatoreid, laadureid, rulle, kallureid ja haagiseid, mis on kõik saadaval rendiks. See võimaldab teil oma projekte tõhusalt ja õigeaegselt lõpule viia, ilma et peaksite muretsema vajaliku tehnika pärast.

Lammutustööd
Pakkume põhjalikke ja ohutuid lammutusteenuseid, alates vanade struktuuride lammutamisest kuni uute ehitusplatside ettevalmistamiseni. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt algab puhtalt lehelt ja on valmis uute ehitustööde alustamiseks.

Lumekoristustööd
Meie lumekoristusteenused tagavad, et teie kinnistud on talvekuudel turvalised ja ligipääsetavad. Pakume professionaalset ja usaldusväärset lumekoristust, mis hoiab teie territooriumi puhtana ja ohutuna.

KAEVETEHNIKA OÜ pühendumus suurepärasusele ei ole lihtsalt lubadus; see on tagatud 100% garantiiga kõikidele meie töödele. Meie eesmärk on tagada, et iga klient on rahul meie teenustega, mis on põhjuseks, miks 90% meie klientidest tuleb soovituste kaudu. Me ei ole lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie partner tuleviku ehitamisel.

Kui otsite probleemideta kogemust, mis hõlmab kõiki teie ehitus-, maastikukujundus- ja hooldusvajadusi, ei pea te kaugemale vaatama. Võtke meiega juba täna ühendust tasuta hinnapakkumise saamiseks ja laseme aluse teie edule.

Kontakt

KAEVETEHNIKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Usaldusväärne ja professionaalne meeskond. Väga rahul tulemusega.

- Martin R.

Kiire ja tõhus töö, suurepärased tulemused. Tänan!

- Marko T.

Kvaliteetne teenus ja suurepärane töö! Kindlasti soovitan.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saab taaskasutatavate materjalide kasutamine muuta teedeehitust jätkusuutlikumaks?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, on jätkusuutlik teedeehitus kujunenud linna planeerimise ja arengu kriitiliseks aspektiks. Ehitussektor, sealhulgas teedeehitus, on oluline keskkonnakahjustuste põhjustaja, mistõttu on hädavajalik omaks võtta jätkusuutlikud praktikad. Jätkusuutlikkus teedeehituses hõlmab keskkonnamõju minimeerimist, pakkudes samal ajal ohutuid ja tõhusaid transporditeid. See hõlmab keskkonnasõbralike materjalide, energiatõhusate protsesside ja uuenduslike disainide kasutamist, mis vähendavad mõju loodusmaailmale. Teedel võib olla sügav mõju

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.