Rohkema info nägemiseks:

MOORAFLEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on üldine ehitus ja remonttööd, pakkudes tipptasemel katuse-,majaehitus- ja fassaadi teenuseid, karkassi kui ka kipsitöid, põrandad, laed, saunad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MOORAFLEX OÜ maailma, kus me muudame teie unistuste sinised joonised tugevateks seinte ja katusteks reaalsuses. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: me oleme spetsialiseerunud üldistele ehitus- ja remonditöödele, pakkudes tipptasemel katuse-, siseviimistlus-, majaehitus- ja fassaaditeenuseid. Iga  löödud naelaga ja paigaldatud tellisega ei ehita me mitte ainult konstruktsioone, vaid ka meie klientide usaldust ja rahulolu.

Meie teekond algas visiooniga olla suurepärane üldiste ehitus- ja remonditööde valdkonnas. Me mõistsime, et kodu või hoone on rohkem kui lihtsalt investeering; see on pühakoda, ärikoht, kogukonna maamärk ja palju muud. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma ehituse ja remondi kõiki aspekte.

Meie asjatundlikkus katuste alal tagab, et teie vara seisab kindlalt elementide vastu, kaitstes kõike ja kõiki sees. Kui tuleb juttu majade ehitamisest, siis toome teie visiooni ellu täpsuse ja hoolitsusega, tagades, et teie uue kodu iga nurk peegeldab teie isiklikku stiili ja vastab meie kõrgetele kvaliteedistandarditele. Ja meie fassaaditöödega loome välisilmeid, mis näevad välja muljetavaldavad, kuid pakuvad ka modernsetele hoonetele vajalikku vastupidavust ja energiatõhusust.

MOORAFLEX OÜ-s usume, et ehitame rohkem kui lihtsalt konstruktsioone; me loome suhteid. Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja meie kirg ehituse vastu on ilmne igas ettevõetud projektis. Liituge meiega, kui jätkame unistuste ehitamist ja reaalsuste loomist, üks projekt korraga.

MOORAFLEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane töö, täpsed ajakavad ja sõbralik meeskond.

- Jaan

Mõistlik hind, korrektne suhtlus. Olen rahul iga tehtud detailiga.

- Toomas

Kiire reageerimine muutustele ja professionaalne teenindus. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Ehitame ka saunasid

Kui õues on külm ja teravalt lõikavad tuuled siis saun on koht kus saab kontidesse taas sooja.Ehitame kliendi soovidele vastava sauna ja paigaldame ise kerise ka paika, kliendi enda vaev ainult nuppu vajutada ja nautida head leili.

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad tuleviku elamuehitust

Ehitustööstus areneb ja koos sellega ka trendid, mis kujundavad tuleviku elamuehitust. Neid trende ajendavad tehnoloogilised edusammud, keskkonnaküsimused ja mu
ssb.ee
Ehitustööstus areneb ja koos sellega ka trendid, mis kujundavad tuleviku elamuehitust. Neid trende ajendavad tehnoloogilised edusammud, keskkonnaküsimused ja muutuvad tarbijate eelistused. Nende trendide mõistmine on oluline koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja kommertskinnisvara omanikele, kes peavad oluliseks kvaliteeti, vastupidavust ja esteetilist veetlust oma ehitus- ja renoveerimisprojektides. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud ehituspraktikad Ehitussektor keskendub üha enam jätkusuutlikkusele, rõhutades süsinikujalajälje vähendamist ja energiatõhususe suurendamist. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.