Rohkema info nägemiseks:

SPEAKBERRY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keeleõppega, pakkudes kursusi ja individuaalset keelecoachingut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Speakberry OÜ-sse, kus keeleõpe ületab traditsioonilise hariduse piirid ja muutub isikliku kasvu teekonnaks. Speakberrys usume, et inglise keele valdamine ei seisne ainult grammatika meeldejätmises ja sõnavara laiendamises; see on teekond paremaks versiooniks iseendast saamisel.

Meie kursused on kujundatud unikaalse lähenemisega, mis ühendab enesearengu keele omandamisega. Mõistame, et keeleoskust ei saa oluliselt parandada ühe päeva või isegi aasta jooksul, kui puutud keelega kokku ainult kord nädalas. Seetõttu on meie 3-kuulised kursused täis näpunäiteid ja praktilisi vahendeid, mis aitavad sul iga päev tõhusalt õppida, võimaldades sul edeneda nii palju kui soovid.

Speakberry kasvab, nagu sinagi. Hetkel pakume grupikursuseid kesktaseme ja edasijõudnute õppijatele ning populaarse nõudluse tõttu tutvustame varsti ka algajate kursuseid. Anna meile teada, kui oled huvitatud, ja me hoiame sind kursis kursuse käivitamisega.

Meie individuaalne keelecoaching on kohandatud kõikidele tasemetele ja täielikult kohandatud vastavalt sinu konkreetsetele vajadustele. Speakberry standardkursuste põhimõte on lihtne: nädala jooksul kuulad hoolikalt valitud isikliku arengu podcast'e. Seejärel kohtume kord nädalas veebis, et arutada kuuldut, osaleda vabas vestluses ja töötada otseselt keelega läbi mängude või konkreetsete keelefunktsioonide.

Põnevad uudised! Alates 30. aprillist käivitame oma esimese algajate kursuse. See kursus on ideaalne neile, kes on inglise keelega kokku puutunud koolis või teiste kursuste kaudu, kuid ei ole veel enesekindlad suhtlejad. Me tegeleme alustega ja harjutame vestlemist, mis nõuab suuremat pühendumist iseseisvale õppimisele.

Avasta rohkem meie kursuste kohta allpool ja liitu Speakberryga, et õppida mitte ainult inglise keelt, vaid areneda igas elu aspektis.

Kontakt

SPEAKBERRY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark P.

Speakberry on muutnud minu suhtumist keeleõppesse. Nüüd ma naudin seda protsessi ja näen tulemusi!

- Julia S.

Speakberry kursus oli minu jaoks suurepärane investeering. Tänu neile olen oma keeleoskuses teinud märgatavaid edusamme.

- Peeter S.

Innovatiivne ja inspireeriv keeleõppe kogemus! Aitäh, Speakberry!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline strateegia aitab praktiliselt laiendada sõnavara?

Oma inglise keele oskuse parandamine on teekond, mis nõuab pühendumist, harjutamist ja õigeid strateegiaid. Täiskasvanud õppijatele, kes otsivad isiklikku ja professionaalset arengut, võib igapäevaste harjumuste lisamine oma rutiini oluliselt parandada keeleoskust. Siin on viis igapäevast harjumust, mis võivad teid seada inglise keele meisterlikkuse teele. Sukelduv lugemine Materjalide valimine, mis teid huvitavad ja vastavad teie oskuste tasemele, on ülioluline. Olgu selleks romaanid, ajalehed või veebiartiklid, veenduge, et need oleksid piisavalt keerulised uute sõnade õppimiseks, kuid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võivad podcastid keeleõppijatele kasu tuua?

Podcastid on episoodilised digitaalse heli failide seeriad, mida kasutajad saavad alla laadida isiklikule seadmele mugavaks kuulamiseks. Nad on saanud kaasaegse
ssb.ee
Podcastid on episoodilised digitaalse heli failide seeriad, mida kasutajad saavad alla laadida isiklikule seadmele mugavaks kuulamiseks. Nad on saanud kaasaegse hariduse oluliseks osaks, pakkudes ainulaadset meelelahutuse ja õppimise kombinatsiooni, mida saab kohandada igale huvile, sealhulgas keele omandamisele. Smartfonide ja kaasaskantavate meediamängijate tulekuga on podcastid kogunud tohutut populaarsust. Nad on suurepärased õppimisvahendid, pakkudes õppijatele paindlikkust sisuga suhestumiseks igal ajal ja igal pool. Podcastide eelised keeleõppijatele Üks suurimaid podcastide eeliseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.