Rohkema info nägemiseks:

MAAG HORECA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Maag Horeca on ärikliente teenindav vahendusettevõte, mille põhitegevusala on jahutatud ja külmutatud toiduainete vahendus ja distributsioon.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Maag Horeca OÜ on juhtiv ärikliente teenindav vahendusettevõte, mis on pühendunud jahutatud ja külmutatud toiduainete vahendamisele ning distributsioonile. Oleme loonud endast sõltuva maine tõhususe ja usaldusväärsuse osas ning oleme valmis pakkuma teie ettevõttele parimaid toiduainete lahendusi.

Maag Horeca OÜ pakub laias valikus ulukiliha, mis on pärit parimatest allikatest. Meie ulukiliha on hoolikalt valitud ja pakume mitmeid erinevaid sorte, mis vastavad kõige nõudlikumate klientide ootustele.

Oleme spetsialiseerunud lamba- ja talleliha vahendamisele, pakkudes kvaliteetset ja maitsetruu toorainet teie toiduvalmistamiseks.

Meie veise- ja vasikaliha on tuntud oma suurepärase maitse ja tekstuuriga. Pakume erinevaid lõikeid ja kvaliteete, et saaksite oma menüüs mitmekesisust luua.

Maag Horeca OÜ toob teieni kvaliteetse sealiha, mis sobib suurepäraselt erinevate roogade valmistamiseks. Meie sealiha on värske ja maitsev.

Linnuliha on üks meie tugevamaid külgi. Pakume laias valikus linnuliha tooteid, alates kana- ja pardilihast kuni haneliha ja vutilihani.

Pakume ainult parimat kvaliteeti, tagades, et teie toidud oleksid maitsvad ja ohutud.Oleme kliendikeskne ettevõte, kes austab tähtaegu ja teeb koostööd klientidega nende vajaduste rahuldamiseks.Meie lai tootevalik võimaldab teil luua mitmekülgse ja ahvatleva menüü.Omame aastatepikkust kogemust toiduainete vahendamisel ja distributsioonil.

Kui otsite usaldusväärset partnerit jahutatud ja külmutatud toiduainete hankimiseks, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie professionaalne meeskond on valmis aitama teil leida parimad lahendused teie ettevõtte vajadustele.

Tulge ja avastage Maag Horeca OÜ kvaliteetsete toiduainete maailm ning lubage meil aidata teil oma äri kasvatada ja kliente rõõmustada. Kvaliteet, usaldusväärsus ja mitmekesisus - need on meie lubadused teile.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva toote!

maag@maag.ee
info@maag.ee
+372 730 1640

MAAG HORECA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa S.

Nende lamba- ja talleliha on alati värske ning maitsev.

- Toomas K.

Nende külmutatud toiduainete valik on lai ja kvaliteetne. Täname!

- Anna M.

Maag Horeca OÜ veiseliha on meie restorani menüü oluline osa.

Piimatooted, mis aitavad hoida tervist - tutvustame kasulikke omadusi

Piimatooted on oluline osa tasakaalustatud toitumisest, kuna sisaldavad mitmeid kasulikke toitaineid, nagu kaltsium, valgud ja erinevad vitamiinid. Lisaks on teadusuuringud näidanud, et piimatooted aitavad hoida luude ja hammaste tervist ning vähendavad ka krooniliste haiguste riski, nagu südame- ja veresoonkonna haigused ning diabeet. Maag Horeca tootevalikus on lai valik erinevaid piimatooted, nagu piim, jogurt, hapukoor ja juustud. Maag Grupi piimatooted on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest piimast ning sisaldavad olulisi toitaineid, mis aitavad hoida tervist. Näiteks on jogurt hea

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lisada liha ja kala oma tervislikku toidulauda?

Lihast ja kalast saame palju kasulikke toitaineid, nagu valke, omega-3 rasvhappeid, rauda ja B-vitamiine, kuid nende liigtarbimine võib kaasa tuua terviseproble
ssb.ee
Lihast ja kalast saame palju kasulikke toitaineid, nagu valke, omega-3 rasvhappeid, rauda ja B-vitamiine, kuid nende liigtarbimine võib kaasa tuua terviseprobleeme. Seetõttu on oluline lisada liha ja kala oma toidulauda mõõdukalt ning teha seda tervislikult. Üks lihtsamaid viise liha ja kala tarbimiseks on grillimine või küpsetamine ahjus, kuna see ei nõua suures koguses lisarasva. Samuti on soovitatav eelistada lahjemat liha, nagu kana- või kalkunifilee ning kala, mis sisaldab vähem kaloreid ja rasva kui punane liha. Lisaks tavapärastele liha- ja kalatoitudele on võimalik neid lisada ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.