Rohkema info nägemiseks:

LUNDEST PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud puidust mööblikomplektide loomise ja paigaldamisega, mis räägivad loo, ühendades looduse ilu ja isikliku stiili.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puidu soojus kohtub disaini meisterlikkusega. LUNDEST PUIT OÜ juures me ei valmista lihtsalt mööblit; me toome Sinu visiooni ellu hoolikalt valmistatud puidust mööblikomplektidega, mis resoneerivad looduse olemuse ja Sinu isikliku stiili ainulaadsusega.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kohandatud puidust mööblikomplektide loomisele ja paigaldamisele, mis ei täida mitte ainult funktsionaalset eesmärki, vaid jutustavad ka lugu. Lugu meisterlikkusest, detailidele tähelepanu pööramisest ja kirglikkusest tuua puidu loomulik ilu meie klientide igapäevastesse ruumidesse.

Me valime sosistavatest metsadest käsitsi parimad materjalid, tagades, et iga mööbliese on imbunud puude jõust ja iseloomust, millest see pärineb. Meie osavad käsitöölised muudavad seejärel need toormaterjalid hämmastavateks mööblitükkideks, millest igaühel on oma lugu ja hing.

Olgu Sul vaja uhket söögilauda pere koosviibimiste korraldamiseks, hubast voodiraami, mille sisse igal õhtul pugeda, või eritellimusel raamaturiiulit, mis hoiab Sinu hinnatud lugemist, me oleme siin, et muuta Sinu unistus reaalsuseks. Meie tooted ei ole lihtsalt kasulikud esemed, vaid ajatu elegantsi puidust mööbli, keeruka puidust mööbli valmistamise protsessi ja sujuva puidust mööbli paigaldamise tunnistajad, mis täiustavad Sinu eluruumi.

LUNDEST PUIT OÜ juures usume, et Sinu mööbel peaks peegeldama Sinu isiksust, mistõttu töötame Sinuga tihedalt koos, et mõista Sinu vajadusi ja eelistusi. Tulemuseks on mööblikomplekt, mis ei ole lihtsalt kodune sisustuselement, vaid osa Sinu elu loost.

Vali loomulik valik ja lase meil aidata luua ruum, mis on tõeliselt Sinu. Sest siin me ei valmista lihtsalt mööblit - me Loome Sinu Isiklikku Loodust!

Kontakt

+372 5681 2860

LUNDEST PUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin M.

Suurepärane teenus ja imeilus mööbel!

- Jaanika S.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Priit T.

Mööbel ületas kõik ootused! Soovitan soojalt!

Kuidas hoolitseda oma puidust mööbli eest, et see kestaks terve eluaja?

Puidust mööbel ei ole lihtsalt funktsionaalne lisa teie kodule; see on pikaajaline investeering, mis õige hoolduse korral võib põlvest põlve edasi kanduda kui hinnatud pärand. Selles juhendis uurime olulisi samme, et säilitada teie puidust mööbli ilu ja terviklikkus. Oma puidust mööbli tundmaõppimine Erinevatel puiduliikidel on erinevad omadused ja hooldusvajadused. Kõvad puiduliigid nagu tamm ja vaher vajavad erinevat lähenemist kui pehmed puiduliigid nagu mänd. Oma puidutüübi tundmine on asjakohase hoolduse pakkumise esimene samm. Teie puidust mööbli viimistlus mitte ainult ei paranda

Dropdown

kõik artiklid

Kas eritellimusmööbel peegeldab teie isikupära paremini kui standardvalikud?

Eritellimusmööbel on termin, mis sümboliseerib eksklusiivsust ja loovust. See viitab esemetele, mis on spetsiaalselt kujundatud ja valmistatud vastavalt kliendi
ssb.ee
Eritellimusmööbel on termin, mis sümboliseerib eksklusiivsust ja loovust. See viitab esemetele, mis on spetsiaalselt kujundatud ja valmistatud vastavalt kliendi individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. Erinevalt masstoodangust on eritellimusmööbel loomaks ainulaadset eset, mis peegeldab isiklikku stiili, funktsionaalsust ja antud ruumi spetsiifilisi mõõtmeid. Ajastul, kus koduomanikud soovivad oma eluruumid eristada, on isikupärastamine saanud kodukujunduse võtmeküsimuseks. Eritellimusmööbel võimaldab isikupärastamise taset, mis ületab kauplustes saadaolevaid standardvalikuid, pakkudes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.