Rohkema info nägemiseks:

KAIDO SÕIDUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme bussitransporditeenuste pakkumisega, mis on kohandatud gruppide vajadustele ja tagavad sujuva, turvalise ning nauditava reisikogemuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus reisimine on enamat kui lihtsalt ühest kohast teise liikumine. See on kogemus, teekond ja teel loodud mälestused. KAIDO SÕIDUD OÜ usub, et reisimine peaks olema nauding, mitte tüütu kohustus. Seepärast oleme pühendunud esmaklassilise bussitranspordi teenuste pakkumisele, mis lubavad mugavust, usaldusväärsust ja killuke klassi.

Olgu plaanis ettevõtte üritus, koolireis, pere kokkutulek või lihtsalt lõbus väljasõit sõpradega, meie bussipark on varustatud teie vajaduste rahuldamiseks. Bussidest, mis mahutavad hubaseid 8 inimest kuni avarate 55-kohalisteni, tagame, et ükski grupp ei ole liiga väike ega suur, et koos reisi nautida.

Meie missioon on lihtne: Pakume usaldusväärset bussitranspordi teenust gruppidele alates 8 kuni 55 reisijani. See missioon ajendab meid hoidma kõrgeimaid standardeid ohutuse, täpsuse ja klienditeeninduse osas. Meie kogenud juhid navigeerivad teedel täpsuse ja hoolivusega, tagades, et jõuate sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt.

Omaks võtke meie ettevõtte loosung, Reisige Koos, Reisige Paremalt! ja avastage grupireisimise rõõm. Meie teenused on loodud inimesi kokku tooma, luues jagatud kogemusi, mis kestavad terve elu. Meiega ei broneeri te lihtsalt bussisõitu; te kindlustate sujuva reisikogemuse, mis on kohandatud teie grupi konkreetsetele vajadustele ja eelistustele.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on valinud KAIDO SÕIDUD OÜ oma transpordivajaduste jaoks. Las meie võtame rooli, samal ajal kui teie istute tagasi, lõõgastute ja nautite sõitu. Lõppude lõpuks on teekond sama tähtis kui sihtkoht.

Järgmise grupireisi jaoks pidage meeles märksõnu: bussisõidud ja 8-55 kohaline bussiteenus. Me oleme siin, et tagada teie reisi sujuvus, nauditavus ja unustamatus. Võtke meiega ühendust juba täna, et broneerida oma teekond ja reisida paremini, koos.

Kontakt

+372 5335 9129

KAIDO SÕIDUD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin T.

Suurepärane teenindus ja mugavad bussid! Kindlasti kasutan veel!

- Mart R.

Kiire ja professionaalne teenindus. Soovitan kõigile!

- Andres L.

Usaldusväärsed ja täpsed. Meie grupireis oli suurepärane tänu Kaido Sõitudele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida bussireis oma järgmiseks grupisõiduks?

Grupireisi planeerides on transpordiviis kriitiline komponent, mis võib defineerida kogu kogemuse. Olgu selleks hariduslik väljasõit, ettevõtte üritus või privaatne ekskursioon, valitud transpordiviis peab vastama teie väärtustele nagu ohutus, punktuaalsus ja mugavus. Bussireisid, mida tihti ei peeta silmas, pakuvad hulgaliselt eeliseid, mis vastavad grupireiside vajadustele. Siin on viis veenvat põhjust, miks kaaluda bussireisi KAIDO SÕIDUD OÜ-ga oma järgmiseks grupisõiduks. Kulutõhusus Bussiga reisimine pakub olulist kokkuhoidu, eriti gruppidele. Suurte inimeste arvu majutamise võime tõttu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on tagatud, et reisiplaan on hädaolukordadeks valmis?

Kooliekskursiooni korraldamine võib olla keeruline ülesanne, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja koordineerimist. See lõplik kontrollnimekiri juhendab teid pro
ssb.ee
Kooliekskursiooni korraldamine võib olla keeruline ülesanne, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja koordineerimist. See lõplik kontrollnimekiri juhendab teid protsessi igas etapis, tagades kõigile osalejatele turvalise, hariva ja nauditava kogemuse. Väljasõidu eesmärgi mõistmine Tuvastage, kuidas reis on seotud õppekavaga ja suurendab õppimiskogemust. Määratlege hariduslikud eesmärgid ja kuidas neid planeeritud tegevuste kaudu saavutatakse. Määrake selgelt, mida õpilased peaksid kogemusest õppima ja kaasa võtma. Need eesmärgid juhivad planeerimisprotsessi ja aitavad hinnata reisi edukust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.