Rohkema info nägemiseks:

TAMMEOJA TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAMMEOJA TEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie, TAMMEOJA TEENUS OÜ, pakume teile midagi erilist - kvaliteetseid küttepuusid ja tipptasemel haljastusteenuseid. Meie eesmärk on hoida teie kodu soe ja hubane ning muuta teie õuealad roheliseks ja hubaseks. 

Meie küttepuude valik on hoolikalt valitud, et tagada teile parim põlemiskogemus. Me mõistame, et hea küttepuu tähendab pikemat ja kvaliteetsemat tuld ning seetõttu panustame suure vaevaga, et pakkuda teile vaid parimat. Olgu tegemist romantilise õhtuga kamina ees või perekoosolekuga lõkke ääres, meie küttepuud on alati valmis teie soojadeks hetkedeks.

Kuid meie pühendumus ei piirdu vaid küttepuudega. Me usume, et ka teie välisilu on oluline. Meie haljastusteenused on loodud selleks, et tuua harmooniat ja ilu teie õuealale. Tagame teie aia loodusliku hiilguse säilimine, alates muruhooldusest kuni põõsaste kunstilise lõikamiseni.

Liituge meiega sel teekonnal ja laske meil tuua looduse soojus ja ilu teie ellu.

Kontakt

+372 5648 9881

TAMMEOJA TEENUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Suurepärased küttepuud, pikad ja puhtad põlemised!

- Mart P.

Kvaliteetsed küttepuud ja professionaalne teenindus!

- Kristiina A.

Haljastusteenused, mis ületasid kõik ootused!

Kuidas mõjutab küttepuu niiskusesisaldus selle põlemise efektiivsust?

Küttepuude valimisel on oluline mõista kõvade ja pehmete puidude vahet. Kõvad puidud, nagu tamm ja vaher, on tihedamad ja pakuvad pikemaajalist soojust, muutes need ideaalseks külma talveöödeks. Pehmed puidud, nagu mänd ja kuusk, põlevad kiiremini ja sobivad paremini süütepuudeks või kiireteks, soojadeks tuledeks. Teie küttepuude niiskusesisaldus mõjutab oluliselt nende põlemise efektiivsust. Värskelt lõigatud puit võib olla kõrge niiskusesisaldusega, mis toob kaasa rohkem suitsu ja vähem soojust. Kuivatatud puit, mis on aja jooksul kuivanud, põleb puhtamalt ja toodab rohkem soojust.

Dropdown

kõik artiklid

Mida hõlmab keskkonnasõbralik maastikukujundus?

Keskkonnasõbralik maastikukujundus, tuntud ka kui jätkusuutlik või roheline maastikukujundus, on aia või hoovi kujundamise ja hooldamise meetod, mis vähendab ke
ssb.ee
Keskkonnasõbralik maastikukujundus, tuntud ka kui jätkusuutlik või roheline maastikukujundus, on aia või hoovi kujundamise ja hooldamise meetod, mis vähendab keskkonnale tekitatavat kahju. See lähenemine keskendub loodusliku elupaiga loomisele, mis toetab kohalikku metsikut elu, säästab ressursse ja vähendab keemiliste ainete kasutamist. Keskkonnasõbralike maastikukujunduspraktikate omaksvõtt võib kaasa tuua mitmeid eeliseid, sealhulgas vähendatud veekasutus, madalamad hoolduskulud, suurenenud bioloogiline mitmekesisus ja parem esteetiline välimus. Lisaks võib see kaasa aidata tervislikuma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.