Rohkema info nägemiseks:

LYNXIFY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laia valiku iluteenuste pakkumisega alates näohooldusest kuni küünehoolduseni, pakkudes personaalset ja lõõgastavat kogemust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu on ümber mõtestatud ja elegants on loodud täpsuse ja hoolitsusega. LYNXIFY OÜ usub, et igaüks väärib end ilusana, enesekindlana ja säravana tunda. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- pakume laia valikut iluteenuseid näohooldustest küünehoolduseni. Selle juhtpõhimõttega oleme loonud erakordse teenuste valiku, mis on mõeldud teie sisemise sära esiletoomiseks.

Meie teekond algas kirglikust soovist tõsta esile loomulikku ilu ja visioonist luua enesehoolduse pühakoda. Mõistame, et ilu ei tähenda ainult hea väljanägemist, vaid ka hea enesetunde. Seetõttu on meie meeskond ekspert-esteetikuid ja stiliste pühendunud personaalsete kogemuste pakkumisele, mis vastavad teie ainulaadsetele vajadustele ja soovidele.

Hetkest, kui astute meie rahulikku keskkonda, olete sukeldunud lõõgastuse oaasi, kus teie iluvajadused on täidetud suurima tähelepanelikkusega. Olgu selleks siis noorendav näohooldus, täiuslik maniküür või pediküür, või õhtumeigi peensus, oleme siin, et tagada, et lahkute tundes end hellitatuna ja viimistletuna.

Meie oskusteave ulatub spetsialiseeritud teenusteni nagu ripsmehooldus ja kulmude hooldus, tagades, et teie ilu iga aspekt on rõhutatud. Erilisteks puhkudeks või lihtsalt enda parima tunde saavutamiseks suudavad meie meigikunstnikud luua hämmastavaid välimusi alates päevameigist kuni glamuurse õhtumeigini. Ja kestva mulje jätmiseks pakuvad meie geellaki hooldused vastupidavat ja läikivat viimistlust, mis täiendab teie laitmatut stiili.

Asudes Tartu südames, oleme ilu majakas neile, kes otsivad erakordseid iluteenuseid Tartus. Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja me püüdleme pidevalt teie ootuste ületamise poole. Haara kinni LYNXIFY OÜ kogemusest ja lase meil aidata sul Avada Oma Sisemine Sära!

Kontakt

LYNXIFY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Täiuslikult viimistletud küüned igale maitsele!

- Liis

Rahulik atmosfäär ja professionaalne lähenemine!

- Marko

Minu lemmikkoht enesehoolitsuseks, soovitan kõigile!

Kuidas luua regulaarne kulmude hooldusrutiin?

Täiuslikud kulmud on oluline osa näojoonte rõhutamisel ja üldise ilu esiletoomisel. Ideaalse kulmukuju ja tervise saavutamine ning hoidmine nõuab teadmisi ja järjepidevust. Selles postituses uurime viit olulist nippi, et hoida oma kulmud parimas korras. Leia oma ideaalne kulmukuju Oma näokuju kindlakstegemine on esimene samm kulmukuju leidmisel, mis täiendab sinu jooni. Olgu sul ovaalne, ümmargune, ruudukujuline või südamekujuline nägu, leidub kulmukuju, mis on just sinule ideaalne. Kulmude kaardistamine hõlmab ideaalsete alguspunktide, kaare ja lõpp-punktide mõõtmist ja väljajoonistamist.

Dropdown

kõik artiklid

Juhend geellaki püsivuse kohta

Geellakk on küünetehnoloogias läbimurre, mis ühendab geeli vastupidavuse ja tavalise laki pealekandmise lihtsuse. Erinevalt tavalisest küünelakist kõvendatakse
ssb.ee
Geellakk on küünetehnoloogias läbimurre, mis ühendab geeli vastupidavuse ja tavalise laki pealekandmise lihtsuse. Erinevalt tavalisest küünelakist kõvendatakse geellakki UV- või LED-valguse all, mis tagab selle oluliselt pikema püsivuse ilma kildumise või koorumiseta. Geellakk pakub mitte ainult läikivat, kõrgläikega viimistlust, vaid loob ka kaitsekihi, mis aitab tugevdada loomulikke küüsi. See on populaarne valik neile, kes soovivad pikaajalist maniküüri, mis peab vastu igapäevaelu raskustele. Eeltöötluse näpunäited geellaki püsivuse jaoks Kvaliteetse geellaki, alus- ja pealislakkide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.