Rohkema info nägemiseks:

VAHVA POTTSEPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VAHVA POTTSEPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast eritellimusel küttesüsteemide koju. VAHVA POTTSEPP OÜ usub, et soojus pole lihtsalt füüsiline mugavus, vaid kunst, mis muudab teie maja koduks. Aastatepikkuse kogemusega oleme spetsialiseerunud küttesüsteemide ja korstnate puhastamisele, krohvimisele ja ehitamisele, pakkudes teenuseid ainult eramajadele.

Meie missioon on lihtne: Oleme spetsialiseerunud küttesüsteemide ja korstnate puhastamisele, krohvimisele ja ehitamisele ainult eramajadele. See pühendumus oma käsitööle tagab, et iga meie ette võetud projekt on teostatud suurima täpsuse ja hoolitsusega, pakkudes mitte ainult soojust, vaid Täiuslikkuseni viimistletud Soojus!

Kaminas praksuva tule õrnast praksumisest kuni pliitide ja ahjude robustse usaldusväärsuseni on meie teenused loodud teie kodu südame täiustamiseks. Oleme uhked oma võime üle luua ja hooldada soojuse keskallikaid, mis muudavad teie eluruumid hubaseks ja kutsuvaks.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Küttesüsteemide puhastus - Tagame, et teie küttesüsteemid on puhtad ja tõhusad, töötades ohutult teie privaatses pühakojas.
  • Krohvimine - Meie krohvimisteenused hõlmavad küttesüsteeme ja korstnaid, samuti seinu, pakkudes igale pinnale laitmatut viimistlust.
  • Küttesüsteemide ehitus - Ehitame ahjusid, soojamüüre, ahjusid, kaminaid ja korstnaid, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad.
  • Kivitööd - Meie kivi- ja plokkide müüritööde oskused tagavad vastupidavad ja ilusad struktuurid, mis peavad vastu ajaproovile.

VAHVA POTTSEPP OÜ-s oleme pühendunud tipptaseme saavutamisele oma töö igas aspektis. Meie osavad käsitöölised on kirglikud teie visiooni elluviimisel soojast ja kutsuvast kodust. Kutsume teid kogema professionaalse käsitöö erinevust.

Haara kinni mugavusest, mida pakuvad meistrite käed. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas me saame aidata teil saavutada täiuslikku tasakaalu soojuse ja stiili vahel teie kodus

uuri lisaks!

VAHVA POTTSEPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit R.

Tänud suurepärase töö eest! Meie pliit töötab nagu uus.

- Lauri G.

Kamin näeb välja imeline! Suured tänud kogu meeskonnale!

- Piia P.

Aitäh, et tegite meie ahju taas töökorras! Soovitan kindlasti!

5 põhjust, miks valida eritellimusel valmistatud pliit

Kui soovite oma koju lisada silmapaistva kütteseadme, mis pakub funktsionaalsust, ilu ja tõhusust, siis eritellimusel valmistatud pliit on suurepärane valik. VAHVA POTTSEPP OÜ on spetsialiseerunud pliitide loomisele, mis ei ole lihtsalt seadmed, vaid kodu keskpunktid. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida oma elukohta eritellimusel valmistatud pliit. Põhjus 1: Kohandatud teie konkreetsetele vajadustele Iga kodu ja koduomanik on ainulaadne ning eritellimusel valmistatud pliit peegeldab seda individuaalsust. Võimalus kohandada disaini vastavalt teie esteetilistele ja funktsionaalsetele

Dropdown

kõik artiklid

Täiusliku kamina valmistamise kunst

Kujutage ette hubast õhtut kodus, praksumist puid põletades ja leekide sooja kuma, mis tantsivad kaunilt meisterdatud kaminas. See pole lihtsalt stseen nostalgi
ssb.ee
Kujutage ette hubast õhtut kodus, praksumist puid põletades ja leekide sooja kuma, mis tantsivad kaunilt meisterdatud kaminas. See pole lihtsalt stseen nostalgilisest minevikust; see on paljude koduomanike elustiili valik, kes väärtustavad traditsiooni, efektiivsust ja käsitööoskust. Täiusliku kamina valmistamine on kunst, mis ühendab esteetika, funktsionaalsuse ja ohutuse, et luua teie kodus keskne element, mis on nii kutsuv kui ka efektiivne. Kamina rolli mõistmine Kaminad on sajandeid olnud kodude südameks, pakkudes soojust, mugavust ja kohta kokkamiseks ning kogunemiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.