Rohkema info nägemiseks:

TÄNAVA HALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub kvaliteetset haljastust ja professionaalset maastikukujundust, keskendudes jätkusuutlikele ja keskkonnasõbralikele lahendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TÄNAVA HALJASTUS OÜ eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset haljastust ja maastikukujundust, keskendudes jätkusuutlikele ja keskkonnasõbralikele lahendustele. Meie teenuste hulka kuuluvad ka mesindusteenused, mis toetavad linnamesindust ja kohalikke ökosüsteeme.

Meie ettevõte, TÄNAVA HALJASTUS OÜ, on asutatud kirest looduse ja kaunite väliruumide loomise vastu. Oleme pühendunud pakkuma teenuseid, mis muudavad linnakeskkonna rohelisemaks ja meeldivamaks nii elanikele kui ka külastajatele. Meie meeskond koosneb kogenud maastikuarhitektidest, haljastusspetsialistidest ja mesindusekspertidest, kes kõik jagavad sama kirge keskkonnasõbraliku ja jätkusuutliku maastikukujunduse vastu.

Meie teenuste valik on lai ja mitmekesine. Alustame kvaliteetsest haljastusest, mis hõlmab kõike alates muru rajamisest ja hooldamisest kuni keerukate taimede paigutuseni. Meie eesmärk on luua välialad, mis ei ole mitte ainult kaunid, vaid ka funktsionaalsed ja kergesti hooldatavad. Lisaks pakume professionaalset maastikukujundust, kus meie eksperdid töötavad välja unikaalseid lahendusi, mis vastavad kliendi soovidele ja vajadustele. Oleme veendunud, et iga projekt on eriline ja väärib personaalset lähenemist.

Keskkonnasõbralik maastikukujundus on meie südameasjaks. Usume, et on võimalik luua ilusaid väliruume, mis on samal ajal ka loodussõbralikud. Seetõttu kasutame oma projektides kohalikke taimi ja jätkusuutlikke materjale, mis aitavad vähendada ökoloogilist jalajälge. Samuti püüame oma töödega edendada bioloogilist mitmekesisust ja pakkuda varjupaiku kohalikule elusloodusele.

Lisaks haljastusteenustele pakume ka jätkusuutlikku mesindust. Mesindus on oluline osa meie tegevusest, sest mesilased mängivad võtmerolli meie ökosüsteemides. Linnamesinduse edendamise kaudu aitame hoida mesilaste populatsiooni ning tagada nende elupaikade säilimine ka linnakeskkonnas. Meie mesindusteenused hõlmavad mesitarude paigaldamist ja hooldust, samuti nõustamist ja koolitusi linnamesinduse kohta.

Meie eesmärk on pakkuda terviklikke ja kvaliteetseid lahendusi, mis rikastavad linna- ja loodusmaastikke. Meie kliendid hindavad meid meie professionaalsuse, usaldusväärsuse ja pühendumise eest. Oleme uhked oma töö üle ja usume, et suudame muuta iga projekti ainulaadseks ja meeldejäävaks. Olgu see siis väikese aianurga kujundus või suuremahuline linnahaljastuse projekt, TÄNAVA HALJASTUS OÜ on valmis väljakutseteks ja pühendunud pakkuma parimat võimalikku teenust.

TÄNAVA HALJASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri L.

Aitäh kvaliteetse maastikukujunduse eest. Meie välistingimused on nüüd tõeliselt kaunid.

- Mari K.

Professionaalne teenus ja kiire töö. Väga rahul tulemusega!

- Gerli K.

Meie aiaprojekt sai just selline nagu lootsime.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet keskkonnasõbraliku aia kujundamiseks

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks keskkonnaprobleemidest, on keskkonnasõbraliku aianduse kontseptsioon oluliselt kanda kinnitanud. Jätkusuutlikud praktikad aia kujundamisel aitavad mitte ainult ressursse säästa, vaid aitavad kaasa ka tervislikuma ökosüsteemi loomisele. Keskkonnasõbralik aiandus hõlmab strateegiaid, mis toetavad looduslikku keskkonda, vähendavad jäätmeid ja minimeerivad meie välistingimuste ökoloogilist jalajälge. Keskkonnasõbralik aed pakub arvukalt eeliseid, sealhulgas saastatuse vähendamist, kohaliku metsiku looduse toetamist ja vastupidavama ning isemajandava maastiku

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada mesilaste heaolu ja edendada ökoloogilist tasakaalu?

Jätkusuutlik mesindus ei ole lihtsalt üks trend või ajutine huvi, vaid hädavajalik tegevus, mis mängib olulist rolli meie ökoloogilises tasakaalus ja toiduvõrgu
ssb.ee
Jätkusuutlik mesindus ei ole lihtsalt üks trend või ajutine huvi, vaid hädavajalik tegevus, mis mängib olulist rolli meie ökoloogilises tasakaalus ja toiduvõrgustikus. Mesilased on hädavajalikud meie keskkonnale, olles peamised tolmeldajad, kes aitavad viljapuid, köögivilju ja lilli paljundada. Jätkusuutlik mesindus keskendub nende olendite kaitsmisele ja toetamisele, et tagada nende pikaajaline ellujäämine ja efektiivne toimimine meie ökosüsteemis. 1. Mesilaste tähtsus ja ohud Mesilased mängivad keskset rolli meie ökoloogias, aidates tolmeldada üle 70% maailma peamistest saaki- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.