Rohkema info nägemiseks:

PLANTBASED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Parimad ökokaubad ja vegan tooted

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PlantBased OÜ on pühendunud jätkusuutliku tarbimise edendamisele, pakkudes oma klientidele ökoloogilsi ja vegan-sõbralikke tooteid. Meie eesmärk on aidata muuta maailma paremaks, tuues turule keskkonnasõbralikke tooteid, mis on nii kvaliteetsed kui ka tervislikud ja maitsvad.

PlantBased OÜ loodi 2024 aastal, et vastata kasvavale vajadusele keskkonnasõbralike ja vegan-toodete järele. Meie ettevõtte asutajad on kirglikud keskkonna ja loodushoiu eest hoolitsemise osas. Nad märkasid, et turul puudusid piisavalt head võimalused nendele, kes otsivad tervislikke ja looduslikke alternatiive igapäevasele tarbimisele. Nii sündis idee luua ettevõte, mis pakub laia valikut ökoloogilisi ja vegan tooteid, aidates klientidel teha teadlikke ja jätkusuutlikke valikuid.

Meie tooteportfell hõlmab laia valikut ökoloogilisi korgist aksessuaare, vegan toiduaineid ja loodussõbralikke kodutarbeid. Pakume kvaliteetseid valgutooteid, nagu proteiinibatoonid, valgubatoonid, kaerabatoonid ja taimsed proteiiniküpsised, mis sobivad ideaalselt kiiresse päeva vahepalaks. Meie sortimendist leiad ka mitmesuguseid vegan šokolaade, snäkke ja muid maitsvaid maiustusi, mis kõik on valmistatud looduslikest koostisosadest ja ei sisalda loomseid koostisosi. Meie korduvkasutatavad raseerijad pakuvad kvaliteetset raseerimistulemust ja samal ajal ka rahalist kokkuhoidu. Meie stiilsed, vastupidavad ja mugavad korgist valmistatud vegan kotid, vegan rahakotid ja vegan püksirihmad on ideaalsed asendamaks traditsioonilist loomanahka.

PlantBased OÜ peamine eesmärk on mitte ainult pakkuda tooteid, vaid ka harida ja inspireerida inimesi tegema jätkusuutlikumaid valikuid. Meie blogist saad näiteks lugeda rohkem veganluse kohta, säästlike raseerijate kohta, vegan alternatiividest nahale ja palju muud. Me usume, et iga väike samm loodushoiu suunas on oluline ja meie kaudu saavad kliendid teha teadlikke otsuseid, mis aitavad vähendada nende ökoloogilist jalajälge. Meie tooted on hoolikalt valitud ja vastavad kõrgetele kvaliteedi- ja eetikanõuetele, tagamaks, et need toovad kasu nii meie klientidele kui ka keskkonnale.

Meie missiooniks on olla eeskujuks ja juhtida muutust, mis viib meid kõiki lähemale jätkusuutlikule tulevikule. Meie tooted ja teenused on mõeldud olema praktilised ja stiilsed lahendused neile, kes soovivad elada tervislikumalt ja keskkonnasõbralikumalt. PlantBased OÜ on siin, et näidata, et ökoloogilisus ja vegan-sõbralikkus ei tähenda kompromisse kvaliteedi või maitse osas, vaid toovad pigem uusi ja huvitavaid valikuid igapäevaellu.

Jätkame oma teekonda, edendades teadlikku tarbimist ja keskkonnasõbralikke valikuid, ning oleme tänulikud kõikidele, kes on meie visiooniga liitunud ja aidanud muuta maailma paremaks.

kodulehele

PLANTBASED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jana Burdakova

Hea tootevalikuga e-pood. Kiire teenindus. Tellimusega kaasas oli kingitus, mis oli täiesti ootamatu, kuid äärmiselt meeldiv. 100% soovitan!

- Kätlin Potter

Teenindus väga kiire ja meeldiv. Soovitan 🙂

- Kevin Sammalkivi

Kaup toimetati väga kiiresti kätte. Proteiini snäkid olid väga maitsvad! Samuti proovisin vegan beef jerkyt, mis oli üllatavalt hea - huvitava tekstuuri ja konsistensiga vahepala.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.