Rohkema info nägemiseks:

Andrei Beljavski

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Puittoodete valmistamine, Korgist, õlest ja punumismaterjalist toodete tootmine

BESEL-ALARM OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Besel-Alarm oli asutatud 1998. aastal. Besel-Alarm OÜ-s on ainuosanik. Aruandeperioodil põhitegevus on valve- ja tulekahjusignalisatsiooni süsteemide projekteerimine, paigaldamine ja hooldamine. 2022.aastal moodustas OÜ Besel-Alarm müügitulu 146 tuhat eurot. OÜ Besel-Alarm OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. 2023. aasta eesmärk on säilitada ja suurendada käibemahud, parandada kasumlikust ning reageerida kiiresti turu muutustele. Juhtkonna hinnangul on OÜ Besel-Alarm jätkuvalt tegutsev majandusunksus.

Dropdown

kõik artiklid

IMPULSE FOR FUTURE MTÜ tegevusaruanne 2022

Impulse for future MTÜ asutati augustis 2016. Põhitegevusalaks on Noorte- ja lasteühendused ning noorte ja laste heaolu edendavad ühendused. 2022. aastal Impuls
ssb.ee
Impulse for future MTÜ asutati augustis 2016. Põhitegevusalaks on Noorte- ja lasteühendused ning noorte ja laste heaolu edendavad ühendused. 2022. aastal Impulse for future MTÜ juhatuse liikmetele töötasu ei arvestatud. Ka teisi palgalisi töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.