Rohkema info nägemiseks:

Jörgen Varik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
lume koristamise teenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LUTSUMÕISA OÜ tegevusaruanne 2022

Lutsumõisa OÜ põhitegevusala on lihaveiste kasvatus, neile sööda varumine, kvaliteetsete rohumaade rajamine. Lisaks ka teravilja kasvatus. 2022 aastal ehitati uus karjalaut, renoveeriti teine laut. PRIA-st taotleti investeeringu toetust. Maade kasutus suurenes 330 hektarini. Osteti uued mobiilsed varjualused loomadele, mobiilne jootmissüsteem, hoolduspuur ja teraviljakompain. 2023 plaanis põhikarja suurendada 120 loomani ja suurendada maakasutust 350 hektarini. Plaanis osta uus mullaharimis tehnika , ehitada loomade söödaplatse ja varjualuseid. Lisandub ka teravilja tootmine müügiks.

Dropdown

kõik artiklid

TAMP OÜ tegevusaruanne 2022

19.04.2006.a. OÜ J.V.Mets on nimetatud ümber OÜ TAMP-iks. OÜ TAMP põhitegevusalad EMTAKi järgi on : kood nimi 02101 Metsakasvatus ja muud metsamajanduse tegevu
ssb.ee
19.04.2006.a. OÜ J.V.Mets on nimetatud ümber OÜ TAMP-iks. OÜ TAMP põhitegevusalad EMTAKi järgi on : kood nimi 02101 Metsakasvatus ja muud metsamajanduse tegevusalad OÜ keskmine töötajate arv 2021 a. oli 1 inimest. Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on varuda metsa- ja põllumaad ja metsamaterjali ülestöötamine. Talvisel ajal lumetõrje. Osutatakse erinevaid põllumajandusega seotud teenuseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.