Rohkema info nägemiseks:

Kert Keskpaik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internetikaubandus, kaubandus ja teenused

K24 INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ K24 Invest põhitegevusala on ettevõtete äri ja muu juhtimisalane nõustamine ning investeerimine. 2023. aastal jätkab ettevõte samade tegevusaladega.

Dropdown

kõik artiklid

K VARA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ K Vara tegevusaladeks olid kinnisvaraalane tegevus, spordivarustuse müük interneti teel ja investeerimine. Ettevõte ostab ja müüb kinnisvara ning lisaks tege
ssb.ee
OÜ K Vara tegevusaladeks olid kinnisvaraalane tegevus, spordivarustuse müük interneti teel ja investeerimine. Ettevõte ostab ja müüb kinnisvara ning lisaks tegeleb OÜ K Vara spordivarustuse müügiga interneti teel. Ettevõtte toob Eestisse Bont kaubamärki kandvaid rulluiske ja rattakingi. 2022. aastal oli töötajate keskmine arv 0, töötasusid välja ei makstud. 2023.aastal on plaanis kinnisvaraalast tegevust ja spordivarustuse müüki jätkata, otsides laienemiseks uusi võimalusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.