Rohkema info nägemiseks:

VÕRUMAA HARIDUS- JA TEHNOLOOGIAKESKUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1486; jälgijaid - 25. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRUMAA HARIDUS- JA kohta arvamuslugu!"

Muljeid Valencia mööbli- ja valgusmessilt Feria Hábitat

Võrumaa Arenduskeskuse poolt korraldatud reisil külastasid Kagu-Eesti puidu- ja mööbliettevõtjad ning TSENTRI töötajad oktoobri alguses Hispaanias Valencias toimunud mööblimessi Feria Hábitat. Tegemist on viimaste aastate ühe suurima interjööri, kodutekstiili, köögimööbli ja tehnika ühismessiga. Läbi kahe korruse kulgev mess võttis enda alla 96 000 m2 pinda, millel esitlesid oma tooteid 925 ettevõtet ja kaubamärki, sealhulgas 20% […] The post Muljeid Valencia mööbli- ja valgusmessilt Feria Hábitat appeared first on TSENTER.

Loe algallikast tsenter.ee

Dropdown

kõik artiklid

Robotite seminar tõstis ettevõtete teadlikkust robotiseerimisest

Palgasurve ja tööjõupuudus tekitab tootmisettevõtetes juurde olulisi kulutusi, mida tarbija ei ole nõus kinni maksma. Seega peavad ettevõtted oma tootmist oluli
tsenter.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.