Rohkema info nägemiseks:

KURTNA KOOL

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 513; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KURTNA KOOL kohta arvamuslugu!"

Balti sõrmkäpp

10.06.2024 alustasime 5nda klassi õpilastega esimest suve aiandustundi, pidime just niitma hakkama, kui avastasime, et aiamaale on seadnud end üks käpaline. Teadjamad mehed ütlevad, et Balti sõrmkäpp. Kuna nad on looduskaitse all, siis tegime talle turvalise aia ümber, et mitte teda maha niita. Mida kõike veel ei või leida kooli aiamaalt. The post Balti sõrmkäpp appeared first on Kurtna Kool.

Loe algallikast kurtnakool.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid
Saue valla juunikuu bussigraafikuid näeb siin: https://drive.google.com/drive/folders/1mj0OSUBmXAVFHwo5jxX6IB5Hzbl9i7AT?usp=sharing The post Saue valla juunikui

Saue valla juunikuised bussigraafikud

Saue valla juunikuu bussigraafikuid näeb siin: https://drive.google.com/drive/folders/1mj0OSUBmXAVFHwo5jxX6IB5Hzbl9i7AT?usp=sharing The post Saue valla juunikuised bussigraafikud appeared first on Kurtna Kool.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.