Rohkema info nägemiseks:

TARTU NOORSOOTÖÖ KESKUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 600; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU NOORSOOTÖÖ KESKUS kohta arvamuslugu!"

Hea tuju klubi meditatsioonipäev

Igal kolmapäeval kell 15:00 toimuvad Anne noorema sihtrühma keskuses hea tuju klubi tegevused. Vähemalt ühe korra kuus viime läbi meditatsiooni, mille käigus noored õpivad puhkama ja iseend hetkeks välja lülitama.   Vahel on noored segaduses, mida see tegevus endast täpselt kujutab. Tõepoolest, seda on raske sõnadesse panna ja 7-11a mitmekeelsetele noortele lihtsasti mõistetavaid väljendeid peab hoolikalt… The post Hea tuju klubi meditatsioonipäev  first appeared on Tartu Noorsootöö Keskus.

Loe algallikast tntk.tartu.ee

Dropdown

kõik artiklid

5 vinget võimalust, mida oktoobrikuu sügisvaheajal noortekas teha…

Sügisene koolivaheaeg on kohe-kohe ukse taga! Vaheaja nädalal, mis leiab aset 21.-27. oktoobril, on meie keskused just Sulle erinevaid vingeid võimalusi täis! 
tntk.tartu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.