Rohkema info nägemiseks:

EESTI FARMAATSIA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1056; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI FARMAATSIA SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI FARMAATSIA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu Eesti Farmaatsia Selts (EFS) jätkas oma põhikirjalist tegevust farmaatsiaalal tegutsevate inimeste ühendamiseks ja farmaatsiaeriala arendamiseks. Korraldati traditsioonilised kevadseminr, sügisseminar ning 60. suveseminar, mille käigus pakuti erialaseid loenguid nii seltsi liikmetele kui ka teistele asjast huvitatutele. Seltsi juhatuse liikmetele töötasusid ei makstud. Peamised 2023. a majandusaasta tulud olid seotud näitusepindade rendiga. 2023. a majandusaasta tulemiks on 8 465 eurot ja bilansimahuks 40 519 eurot. Liikmete arve 2023. aasta lõpuks oli 258.

Dropdown

kõik artiklid

Suveseminar 2024

Lugupeetud kolleegid! Eesti Farmaatsia Seltsil on hea meel kutsuda Teid iga-aastasele traditsioonilisele farmaatsiavaldkonda ühendavale Suveseminarile, mis toim
efs.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.