Rohkema info nägemiseks:

ERALASTEAED KÕIGE SUUREM SÕBER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ERALASTEAED KÕIGE SUUREM kohta arvamuslugu!"

ERALASTEAED KÕIGE SUUREM SÕBER MTÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõttest

MTÜ Eralasteaed Kõige Suurem Sõber asutati 03.novembril 1997 a. MTÜ tööd korraldab 1- liikmeline juhatus (juhataja).

Eralasteaed Kõige Suurem Sõber põhitegevuseks on lastesõime (EMTAK 85101) ja lasteaia tegevus kuni 7 aastastele lastele (EMTAK 85102).

Lasteaed töötab ühe liitrühmana ja võimaldab ainsana Kuressaares ühe pere lastel rühmas koos olla. Lisaks pakub eralasteaed päeva- ja tunnihoidu ka teistele ajutist hoiuteenust vajavatele lastele.

Lasteaias on kohti 20 lapsele, mistõttu lasteaia ülalpidamiskulud on valdavas enamuses lastevanemate kanda. Lasteaia avamisest alates on saadud toetust Kuressaare Linnavalitsuselt, praeguseks Saaremaa Vallavalitsuselt, kaasfinantseerimislepingu alusel. Alates 2023. aastast kompenseerib vald ka osaliselt toiduraha ning eralasteaia ja munitsipaallasteaia kohatasu vahe.

Investeeringud 2023 aastal oleme jätkanud uue lasteaia remondiga. Ostetud uus aiamaja ja mitmeid robootikavahendeid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Eralasteaed pakub jätkuvalt tunnihoidu, päevahoidu, suvelasteaiateenust, väikelapse lasteaiaga kohanemise teenust, lasteaia lõpetanud lapse suvehoiuteenust jms. Eralasteaed Kõige Suurem Sõber säilitab enda omapära ja väiksuse ning ilmestab sellega Kuressaare linna lasteaedade maastikku.

Eralasteaed jätkab koostööd Kuressaare Ametikooli sotsiaaltöö osakonnaga, kusjuures ametikooli õpilasi (sh välismaa vahetusõpilasi) rakendatakse aktiivselt lasteaia tegevuses, et mitmekesistada lasteaia õppetegevust ja pakkuda oma maja töötajatele inglise keele praktikat.

Eralasteaed kaasab lasteaia õppe- ja kasvatusprotsessi aktiivselt lapsevanemaid, pakub eelkooliealiste laste kasvatamise alast nõustamisteenust ja pereüritusi lapsevanematele.

Eralasteaed Kõige Suurem Sõber tegeleb oma tegevuse laiendamise ja teenuse kvaliteedi parandamise võimalustega Kuressaare linnas.

Järgmise majandusaasta üheks olulisemaks eesmärgiks on endiselt tegelemine maja renoveerimisega.

24.06.2023

Siiri Rabi, juhatuse liige

ERALASTEAED KÕIGE SUUREM SÕBER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.