Rohkema info nägemiseks:

EESTI MASINATÖÖSTUSE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1635; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MASINATÖÖSTUSE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI MASINATÖÖSTUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1635 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Masinatööstuse Liidu 2022 TEGEVUSARUANNE

Sisukord 0) Sissejuhatus 1) Liikmeskond 2) Tegevussuunad 2.1 Noored ja järelkasv (haridussüsteem sobilik spetsialistide ja inseneride õpetamiseks); 2.2 töö avalikkusega ja lobby (Poliitika - töö avalikkusega ja lobby, et majanduskeskkond oleks tööstusele sobilik); 2.3 Äriarendus (uute turgude leidmine, välissuhete arendamine).

3) EU projektid 4) Meedia 5) Uued plaanid 1. SISSEJUHATUS

Eesti Masinatööstuse Liit MTÜ erialaliiduna on jätkuvalt tugev, sest paljud ettevõtjad on pidanud täna ühiste eesmärkide ja koostöö nimel tegutsemist oluliseks. Masina- ja metallitööstus on suurim töötleva tööstuse valdkond, kes annab tööd ca 35 000 inimesele ja tegutsevaid ettevõtteid on ligikaudu 2200. Senine areng ja kasv on teinud EMList ühe liikmete rohkeima ja paremini toimiva tööstusega seotud erialaliidu.

Liikmeid on 138.

Masina- ja metallitööstus on jätkuvalt Eesti ekspordivedur, mistõttu on oluline tegeleda valdkonna sisuliste probleemidele lahenduse leidmisega ja ekspordi edendamisega.

Eesti Masinatööstuse Liidu Nõukogu koosseis 2022 – 2024 · Veljo Konnimois, Radius Machining, esimees · Frid Kaljas, Festo OY AB Eesti filiaal · Alvar Sass, AS Harju Elekter Teletehnika · Toomas Tammer, Venten OÜ · Heikki Mäki, Finesta Baltic OÜ · Kristo Karjust, Tallinna Tehnikaülikool Mehaanika ja Tööstustehnika Instituut · Kristo Vaher, Tallinna Tehnikakõrgkool · Oliver Mets, Insero OÜ · Priit Lind, BLRT Masinaehituse OÜ · Rain Johanson, Eesti Kraanavabrik OÜ · Tõnu Lelumees, teadus- ja arenduskeskus IMECC

Juhatuse liige on: Raul Kütt.

EESTI MASINATÖÖSTUSE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.