Rohkema info nägemiseks:

EESTI AUTOKOOLIDE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 715; jälgijaid - 24. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI AUTOKOOLIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI AUTOKOOLIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Autokoolide Liit on vabatahtlik ühendus, mille peaeesmärk on ühiselt sõidukijuhtide koolitustaseme tõstmine ja liiklusohutuse parandamine.

2022. aastal jätkati autokoolidele vajalike vahendite levitamist. Mahud on kordades vähenenud, kuna enamik autokoole on oma õpilased viinud teooria osas e-õppele ja ka õppesõitudes kasutatakse enamasti digitaalseid õpingukaarte. Sellegipoolest peab autokoolidel olema koht, kust saab vajalikke registriraamatuid ja õppetöö päevikuid.

2022.a üldkoosolekul valiti uus juhatus, mis asus kohe aktiivselt tööle. Hakkasime koostama ja saatma liikmetele infolehti, kus leiavad kajastamist meie valdkonna aktuaalsed uudised ja tegemised. Samuti on avatud fb kanal tegevuste kajastamiseks. Probleemiks on, et vajalikud uudised ei jõua sihtrühmani – õpetajateni.

Korraldati traditsioonilised talve- ja suveseminar, kus käsitleti autokoolidele aktuaalseid teemasid koostöös Transpordiameti vastava valdkonna spetsialistidega. Septembri alguses korraldatud EAKL 25.aastapäeva seminaril olid kutsutad külalised EFA asepresident, Moldova liidu juhid ja

EAKL eelmised presidendid.

Aktiivselt osaleti Euroopa Autokoolide Liidu (EFA) töös. Peale pandeemiast tingitud piiranguid toimus EFA üldkoosolek, kus osalesid 3 juhatuse liiget. Juhatuse liige Juri Ess sai võimluse teha EFA koosolekul väga asjakohane ettekanne.

Eesti Autokoolide Liit osales aktiivselt mootorsõidukijuhi õpetajate koolituse ning autokoole puudutava seadusandluse muudatuste kujundamisel.

Osalesime Transpordiameti eksamineerijate seminaril omapoolsete ettekannetega.

2022 aastal jätkas EAKL Mootorsõidukijuhi õpetaja tase 6 kutse andmisega. 2023. aastal on plaanis seda tegevust aktiivselt jätkata.

Kavas on jätkata olemasolevate õppematerjalide müüki. 2022 aastal kanti maha suurem osa aegunud õppematerjale.

2023 aastal on plaanis tugevdada niigi head koostööd Transpordiametiga ning Majandus- ja Kommunikatsiooni-ministeeriumiga ning osaleda aktiivselt seadusandlike aktide ajakohastamisel vastavalt ja uute väljatöötamisel.

Eesti Autokoolide Liitu kuulub 98 autokooli ning liikmete nimekiri on kättesaadav EAKL kodulehel www.autokoolideliit.ee

EESTI AUTOKOOLIDE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.