Rohkema info nägemiseks:

TARTU JAHINDUSKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1857; jälgijaid - 30. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU JAHINDUSKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU JAHINDUSKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1857 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Jahindusklubi on mittetulundusühing, mis tegutseb põhikirja, üldkoosoleku ja juhatuse otsuste alusel.

Seisuga 31.12.2022 kuulub Tartu Jahindusklubisse 904 liiget, kellest enamus on ühtlasi ka Tartumaal tegutseva 22 jahiseltsi liikmed. Jahiseltsita klubi liikmeid on 31.12.2022 seisuga 38.

Jahiseltside volitusel väljastab Tartu Jahindusklubi elektroonilisi ja paberil jahilube ning peab arvestust kütitud ulukite, liikmemaksude laekumise ja liikmete kohta. Samuti jälgib klubi, et kõik jahipiirkondadelt nõutud seireandmed saaksid õigeaegselt esitatud.

Liikmeid nõustatakse-koolitatakse jooksvalt sõltuvalt infosüsteemide arenemisele. Jagatakse liikmeskonnale infot seadusemuudatuste, uute määruste, käskkirjade, jms. kohta.

Seltsidele pakutakse raamatupidamisteenust.

Tartu Jahindusklubi korraldab oma liikmetele üritusi ja pakub erinevaid teenuseid.

2022. aasta kevadel toimus traditsiooniline jahiseltside vaheline jahinduslik viktoriin.

Augustis viis klubi läbi Viidike jahilasketiirus üle-eestilise „Noorte jahindus- ja looduslaagri“ koostöös Kaitseliidu Põhja Tartumaa malevkonnaga.

Osalesime vabariiklikul jahimeeste kokkutulekul, võtsime osa üldarvestuses olevatest võistlusaladest ja saavutasime 1. koha.

Koolitasime 3 trofee-eksperti CIC-i sertifikaadiga ning viisime sügisel läbi jahitrofeede hindamise.

Tartu Jahindusklubi panustab, aidates arendada ja testida Eesti Jahimeeste Seltsi infosüsteeme JAHIS ja METSIS.

Tartu Jahindusklubile kuuluvas Viidike jahilasketiirus korraldati igal nädalal maist oktoobrini kaks laskmistreeningu päeva ja juunist oktoobrini korra nädalas suuruluki laskekatsete vastuvõtmine.

Avatud olid 30/50m jooksva metssea rada, 100m jooksev põder, A-Trapp ja Sporting.

Viisime läbi traditsioonilise Tartumaa Meistrivõistluse 2022 laskmises, mis kestis 4 kuud.

2022. aastal pikendati viimase 2 jahipiirkonna kasutusõiguse load ja seega on Tartumaal kõigil jahiseltsidel oma jahipiirkonna kasutusõiguse load pikendatud.

Eesti Jahimeeste Seltsi ja Keskkonnaministeeriumi vahel sõlmitud halduslepingu raames korraldas Tartu Jahindusklubi 2022. aastal kaks 56-tunnist kursust jahitunnistuse taotlejatele. Viidi läbi suuruluki laskekatseid ja väljastati laskekatse- ja jahitunnistusi. Halduslepingu alusel väljastati tunnistusi ka välismaalastele. Eesti Jahimeeste Seltsi ja Veterinaar- ja Toiduameti vahel sõlmitud marutaudivastase vaktsineerimise projekti raames kogusid jahimehed rebaste ja kährikute vere- ja peaproove. Jätkati tööd Eesti Jahimeeste Seltsi ja Veterinaar- ja Toiduameti vahel sõlmitud lepingu raames, et toimuks sigade aafrika katku (SAK) tõttu hukkunud või kütitud SAK-positiivsete või ka SAK-antikehaga metssigade matmine või utiliseerimine.

Tartu Jahindusklubi teeb koostööd Keskkonnaametiga jahinduse korraldamisel, nõustab jahimehi ning maaomanikke. Tartu Jahindusklubi on

Eesti Jahimeeste Seltsi, Eesti Jahispordiliidu, Eesti Laskurliidu, Tartumaa Jahimeeste Metsaseltsi ning Tartumaa Spordiliidu liige.

TARTU JAHINDUSKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.