Rohkema info nägemiseks:

EESTI AKADEEMILINE SOTSIAALTURVA ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 464; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI AKADEEMILINE SOTSIAALTURVA kohta arvamuslugu!"

EESTI AKADEEMILINE SOTSIAALTURVA ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 464 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Akadeemiline Sotsiaalturva Ühing 2023.a. majandusaasta aruanne

Eesti Akadeemilise Sotsiaalturva Ühingu põhikirjalised eesmärgid on : - aidata kaasa elanikkonna abi vajavate rühmade sotsiaalsele turvalisusele, teadvustada üldsusele sotsiaalprobleeme ja nende lahendamise võimalusi; - teaduslike uurimistööde toel aidata kaasa Vabariigi sotsiaalpoliitika väljatöötamisele; - edendada teaduskontakte kodu- ja välismaa vastava ala teadlaste ja organisatsioonidega; - virgutada sotsiaaltöö alal tegutsevate isikute omavahelist suhtlemist ja koostööd; - arendada koostööd valitsusasutuste ja omavalitsustega jne.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib EASÜ läbi seminare, vahendab erialast teadusinfot, korraldab erialast täiendõpet jne.

2023.a. korraldati EASÜ põhikirjaliste eesmärkide teostamiseks 2 täiendkoolituse alast üritust ja 1 Tallinnast väljasõit kodututele teemal „Tunne oma kodumaad“ - Sotsiaalala töötajate suvekool – 20 tundi, 83 osavõtjat. Sihtotstarbeline raha laekus osavõtumaksudest.

Sel suvel kohtusime juba 21-ndat korda ning sel korral oli suvekooli teema „Tark on tarkust taga nõuda“.

Suvekooli eesmärk oli leida vastused küsimustele, millised on Euroopa riikide erisused ja Eesti uuenevad vajadused sotsiaalsektori valdkonnas. Oskuste arendades on lihtsam trendiga kaasas käia ja igapäeva elus kergem toime tulla.

- Õppereis Hollandisse sotsiaalhoolekande tööga tutvumiseks. Osa võttis 26 töötajat. Raha laekus osavõtumaksudest ja pool kuludest kattis oma töötajate eest Tallinna Sotsiaaltöö Keskus.

- Väljasõit Tallinna Sotsiaaltöö Keskuses teenusel olevatele kodututele Läänemaale kuni Haapsaluni tutvumaks sealsete ajalooliste ja vaatamisväärsete paikadega. Osa võttis 50 inimest. Raha eraldas Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

EASÜ muud tegevuskulud: 2023. aasta laekus pangast intressitulu 0,61 eur.

Konto seis aasta algul oli 6014,16 eurot.

EASÜ organisatsiooni 2023.a. tegevuskulud olid 262,78 eur., millest moodustasid sidekulud 13,00 eurot, pangaülekannete finantskulud 2,58 eurot ja raamatupidamine 247,20 eur. 2022.a. detsembrikuu tekkepõhine sidekulu summas 2,40 EUR kanti üle 2023.a. jaanuaris.

EESTI AKADEEMILINE SOTSIAALTURVA ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.