Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI TULEVIKUJALGPALLI KLUBI MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 900; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDI TULEVIKUJALGPALLI KLUBI kohta arvamuslugu!"

VILJANDI TULEVIKUJALGPALLI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 900 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühingu eesmärk on jalgpallispordiga tegelemine ja selle arendamine.

MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline. Igapäevase juhtimisega tegelevad klubi president ja klubi tegevjuht.

Igapäevase eesmärgipärase tegevuse kõrval tegeleme soodsa pinnase loomisega, et suurendada klubi liikmeskonda tervikuna. 2013. aasta septembrist jätkab meie noortesüsteem tegutsemist erahuvikoolina, mis on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis kui Viljandi Jalgpallkool Tulevik.

2015. aastast alates oleme oma tegevusega laienenud maakonna eri piirkondadesse. Tänase seisuga viime treeninguid läbi järgnevates maakonna keskustes: Kalmetul, Saarepeedil ja Hallistes. Eesmärk on laieneda veelgi kaugematesse piirkondadesse.

Kogu senine eesmärgipärane tegevus on iga-aastaselt meie mängijate arvu kasvatanud ning tänaseks kuulub klubisse ligi 350 jalgpallurit.

Viljandi linna treeninggruppides osaleb ~ 300 poissi ja tüdrukut ning maakonna gruppides kokku ligi 50 last, keda kõiki treenivad täiskohaga kaheksa ja osalise koormusega kaks treenerit. Oleme Viljandi linnas ainus jalgpalli arendamisega tegelev organisatsioon.

Iga aasta septembris avame uue treening-grupi 5 aastastele lastele. 2023. aastal ootame trennidesse just peamiselt 2018. aastal sündinud lapsi. 2021. aastal alustasime projekti tüdrukute jalgpalli taaskäivitamiseks. Moodustasime töörühma ja määrasime vastutavaks isikuks klubi noortetööjuhi

Aivar Lillevere. Hetkel on tüdrukuid kahe treeningrühma jagu olemas aga soovime kindlasti neid gruppe liikmetega täiendada ning hiljemalt 2024. aastal avada uue grupi 1.-2. klassi tüdrukutele.

2013. aastast alates korraldame erinevatele noorte vanuseklassidele „Tulevik CUP“ nimelisi turniire ja 2014. aastast traditsioonilist rahvusvahelist noorteturniiri „Hansa CUP“ ning jätkame nendega ka tänavu. 2023 suvel plaanime jätkata oma laste linnalaagri korraldamisega. Eelmistel aastatel oleme korraldanud ühe laagri 6-14 aastastele lastele. 2023. aastal plaanime korraldada eraldi laagrid 6.-9.

aastastele ning 10.-13. aastastele lastele, et laagri korraldusliku kvaliteeti veelgi tõsta.

2021. aastal Viljandisse valminud Jalgpallihall on tõstnud meie klubi sportliku tegevuse kvaliteeti oluliselt. Samuti on aidanud kasvatada klubi omatulu teenimist. 2022. aasta lõpus ja 2023. aasta alguses korraldasime Jalgpallihallis igale vanuseastmele väga menukaid jalgpalli turniire. Samuti oleme toonud Viljandisse mitmeid teisi klubisid laagritesse.

Eesti meistrivõistlustel osales klubi esindusmeeskond 2022. aastal esiliigas ning saavutas 9. koha.

Esindusmeeskond, kes koosneb peamiselt oma noortest mängijatest, mängib hooajal 2023 Esiliiga B tasemel ning taasloodud duubelmeeskond on mängimas 3. liiga Lõuna tsoonis.

Klubis toimuvate ümberkorralduste käigus oleme laiendamas klubi juhatust ning plaanime juhatuse liigmete vahel jagada vastutusalad, et klubi juhtimine oleks laiaulatuslikum ja kvaliteetsem.

Naiskond osales Meistrivõistlustel koos Suure-Jaani Unitediga kõrgliigas kuid langes sportliku tulemusena 2023. hooajaks naiste esiliigasse. Tänaseks on aga selge, et jätkatakse koos Pärnu JK

Vaprus naiskonnaga ühendnaiskonna nime all naiste Meistriliigas

Lisaks iga-aastastele noorte ja täiskasvanute turniiridele korraldame juba mitmendat aastat järjest klubi perepäeva ürituse, mis on osutunud väga oodatuks. Sellest on saanud meie iga-aastane

VILJANDI TULEVIKUJALGPALLI KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.