Rohkema info nägemiseks:

EESTI AVATUD ÜHISKONNA INSTITUUT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI AVATUD ÜHISKONNA kohta arvamuslugu!"

EESTI AVATUD ÜHISKONNA INSTITUUT MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Avatud Ühiskonna Instituut (EAÜI) on mittetulundusühing, kelle põhikirjajärgseks tegevuseks on teaduse, hariduse ja kultuuri edendamine avalikes huvides. Instituut korraldab koolitusi, teeb rakendusteaduslikke sotsioloogilisi uuringuid koolitusmaterjalide ettevalmistamiseks ja publitseerib avatud ühiskonna ideid tutvustavaid artikleid ja kogumikke.

EAÜI peamised tegevused 2022. aastal olid seotud kahe lähisuhtevägivalla ennetamise ja tõkestamise projektiga „Soostereotüüpideta ja efektiivse õiguskaitsesüsteemi kujundamine soolise vägivalla tõkestamiseks“ ning "Istanbuli Konventsioon. Variraport" milliseid rahastatakse Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) finantsmehhanismi Aktiivsete Kodanike

Fondist (Active Citizens Fund, ACF).

Projektide raames korraldati elanikkonna uuringuid, ekspertuuringuid, ümarlaudu ja koolitusi.

Jätkasime osalemist sotsiaalministeeriumi partnerlusprojektis „Vanemaealiste huvikaitse võimekuse arendamine“, kus tegelesime vanemaealiste poliitika komisjoni võimekuse arendamisega. Projekti raames korraldati avaliku-, riigi- ja ärisektori ning vabaühenduste organisatsioonide esindajate uuringuid, ümarlaudu ja koolitusi.

Ka osalesime sotsiaalministeeriumi uues partnerlusprojektis „"Noored-vanad võrgustuvad koos (NOVA)" mida rahastatakse Euroopa Liidu struktuurivahenditest . Partnerlusprojekti eesmärgiks on käivitada vanemaealiste huvikaitse- ning esindusorganisatsioonidest ja ekspertidest koosnev koostöövõrgustik , samuti moodustada omavalitsustes nõukogusid, et parandada vanemaealiste huvide kaitset ning esindatust. Projekti raames korraldasime üle- eestilise elanikkonna uuringu, tegelesime vanemaealiste tööturul toimuva diskrimineerimise vastase tegevusprogrammi väljatöötamisega , korraldasime ümarlaudu ja seminare.

Ka osalesime Nordplus projekti “DEALING WITH ANXIETY DURING A PANDEMIC TO

ENHANCE ADULT WELL-BEING” läbiviimisel. Projekti eesmärgiks oli selgitada COVID- pandeemia mõju töökollektiivide vaimsele tervisele ja samuti koolitusvajadusi, et vähendada pandeemia tagajärgi töötajatele. Projekti raames korraldasime küsitlusi töökollektiividele

Ka osalesime projektis "Tagasi tööle" , mida toetab INNOVE ja ESF. Projekti eesmärgiks on pikaajaliste töötute ja heitunute resotsialiseerimine ning tööturule toomine: motiveerida sihtrühma tööd otsima ja aidata leida sobiv töökoht. Projekti raames korraldati seminare ja koolitusi

Instituut töötab projektfinantseerimise režiimis, mis tähendab, et projekti juhid korraldavad kõiki toiminguid projekti kestvuse ajal ja vastutavad projekti tegevuste ja ülesannete täitmise eest.

EAÜI-l ei ole ühtegi koosseisulist töötajat. Projektide juhid, konsultandid ja koolituste läbiviijad täidavad kõiki ülesandeid füüsilisest isikust ettevõtjatena.

2022.a. bilansi maht oli 15 527 eurot . Majandusaasta tulem oli 15 153,85 eurot.

2023.aastal jätkab EAÜI tegevust projektfinantseerimise režiimis nagu seni. Seega

EESTI AVATUD ÜHISKONNA INSTITUUT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.