Rohkema info nägemiseks:

EESTI TSÜSTILISE FIBROOSI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 591; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TSÜSTILISE FIBROOSI kohta arvamuslugu!"

EESTI TSÜSTILISE FIBROOSI ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Ühing tegutseb avalikes huvides ning on heategevuslik.Tegevuse eesmärk on tsüstilise fibroosi (TF) diagnoosiga isikutele ja nende pereliikmetele maksimaalse elukvaliteedi tagamine; projektide rakendamisega luua võimalus osaleda koos perega sotsiaal- psüholoogilise rehabilitatsiooni protsessis; samuti kaasaegse informatsiooni edastamine, et parandada ja täiustada TF haigete ravivõimalusi, publitseerida TF olemust selgitavaid materjale, aidata kaasa puudega inimeste elukvaliteedi parandamisele, jne. MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5 - liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Harvikhaiguste konverents 29.02.24 “Kui vana on vana, et mitte ravida?”

Harvikhaiguste konverents “Kui vana on vana, et mitte ravida? 29.02.2024 29. veebruaril 2024 kell 10.00-16.30 toimub rahvusvahelise harvikhaiguste päeva raames
etfy.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.