Rohkema info nägemiseks:

VALGAMAA TULETÕRJE- JA PÄÄSTEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 500; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGAMAA TULETÕRJE- JA kohta arvamuslugu!"

VALGAMAA TULETÕRJE- JA PÄÄSTEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Valgamaa Tuletõrje- ja Päästeühing 2022.a. majandusaasta aruanne

Sissejuhatus

Valgamaa Tuletõrje- ja Päästeühing on mittetulundusühing

Põhitegevuseks 2022. aastal on isemajandamine ja finatseerimine, teenuste osutamine ja majandustööde teostamine ning tulekahjude ennetamine, üüripindade rentimine, kaupade müük Eestis ja Lätis. Kaubandustegevus toimus Eestis.

Valgamaa Tuletõrjeühing on loodudu ja tegutseb 1842.a. „Vabatahtlik Tuletõrjeühing“, mis on moodustatud vabataktlike töötajate ja liikmete osavõtuga. Praegusel ajal tegeleb Tuletõrje- ja Päästeühing ennetustöödega ning tuleohutusvahendite hoolduse ja müügiga. Valgamaa

Tuletõrje- ja Päästeühingu tegevust juhib liimete poolt valitud juhatuse esimees.

Investeerimine.

Aruandeaastal on tehtud kulutusi ja väljaminekuid edasise arengu nimel. On sõlmitud uusi rendilepinguid, remonditud renditavaid pindu ja renoveeritud hoonet ning tehtud kulutusi teenuste ja kaupade müügiga seotud edasise arengu nimel.

Järgmiseks aastaks planeeritakse teha kulutusi põhivara investeeringuteks 20 000 euro ulatuses.

Plaanid 2023.a.

2023. aataks kavanadatakse suurendada 25-e % võrra tuleohutusega seotud teenuste, tööde teostamist.

VALGAMAA TULETÕRJE- JA PÄÄSTEÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.