Rohkema info nägemiseks:

EESTI ORNITOLOOGIAÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 645; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ORNITOLOOGIAÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI ORNITOLOOGIAÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Ornitoloogiaühing (EOÜ) jätkas 2023. aastal oma põhikirjalist tegevust, mille eesmärgiks on Eesti linnustiku uurimine, kaitsmine ja tutvustamine. EOÜ on pühendunud Eesti linnustiku uurimisele, kaitsele ja tutvustamisele, et suurendada teadlikkust ja hoida meie linnustikku tervena ja mitmekesise.

EOÜ-d juhtis 2023. aastal üheliikmeline juhatus ja 12-liikmeline volinike koosolek ehk nõukogu. Kõrgeim kogu on vähemalt korra aastas toimuv üldkoosolek, kus saavad osaleda kõik EOÜ liikmed. See on oluline sündmus, kus liikmed saavad osaleda otsuste tegemisel, mis mõjutavad EOÜ tegevust ja suunda.

EOÜ on liige järgmistes võrgustikes: Eesti Keskkonnaühenduste Koda (EKO), vabaühenduste kliimavõrgustik, rahvusvaheline linnukaitse organisatsioon BirdLife International. Need liikmelisused võimaldavad EOÜ-l teha koostööd teiste organisatsioonidega, jagada teadmisi ja ressursse ning tugevdada oma tegevust linnukaitse valdkonnas.

EOÜ esindaja kuulub SA EKO sihtkapital nõukogusse. EOÜ on SA Tartu Keskkonnahariduse Keskuse asutajaliige ja MTÜ Loodusajakiri liige. EOÜ lahkus 04.12.2023 MTÜ Hea Metsanduse Koda liikmeskonnast, kuna organisatsioon ei suutnud tagada metsade vastutustundlikku majandamist. See otsus näitab EOÜ pühendumust keskkonnasäästlikkusele ja vastutustundlikule metsandusele.

EOÜ liikmeskond koosnes 31.12.2023 seisuga 679 liikmest. 2023. aasta jooksul arvati EOÜ liikmeks 74 inimest ning liikmeskonna hulgast arvati välja 59 inimest. See näitab, et EOÜ on aktiivne ja kasvav organisatsioon, mis tõmbab ligi uusi liikmeid, kes soovivad panustada Eesti linnustiku uurimisse ja kaitsesse.

EOÜ volinike koosolekusse ehk nõukogusse kuulusid 31.12.2023 seisuga Leho Luigujõe (esimees), Elle-Mari Talivee (aseesimees), Art Villem Adojaan, Andres Kalamees, Antti Karlin, Olev Lüütsepp, Margus Ots, Tiiu Tali, Indrek Tammekänd, Aarne Tuule, Tarvo Valker, Peep Veedla. Nõukogu koosolekud toimusid 31.03.2023, 02.07.2023, 29.09.2023 ja 20.11.2023.

EOÜ-l on üheliikmeline juhatus. Alates 18.12.2020 on EOÜ juhataja Kaarel Võhandu. EOÜ töötajate nimekirjas olid 2023. aastal Eva-Liisa Orula (teavituse koordinaator), Andrus Kuus (ekspert), Veljo Volke (ekspert), Jaanus Elts (LIFE IP projektijuht ja spetsialist), Riho Marja (spetsialist, LIFE IP), Andres Kalamees (projektijuht), Liis Keerberg (linnukaitse spetsialist), Kunter Tätte (linnukaitsespetsialist), Joosep Tuvi (Naturalinnualade seire), Jaanis Lodjak (ajakirja Hirundo toimetaja), Ulvi Karu (teabelehe Tiiruta toimetaja), Krista Jaakson (raamatupidaja).

EOÜ juures tegutsesid 2023. aastal järgmised vabatahtlikud komisjonid ja töörühmad: linnukaitsekomisjon, seirekomisjon, Eesti linnunimetuste komisjon. Need komisjonid ja töörühmad on olulised EOÜ tegevuse osad, aidates kaasa linnustiku uurimisele, kaitsmisele ja tutvustamisele.

EESTI ORNITOLOOGIAÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.