Rohkema info nägemiseks:

EVALD KREE SPORDIMAAILM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 198; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EVALD KREE SPORDIMAAILM kohta arvamuslugu!"

EVALD KREE SPORDIMAAILM MTÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Evald Kree Spordimaailm tegutseb jätkuvalt põhieesmärgiga valmistada ette rahvusvahelise tasemega võistlussportlasi ja täiendust eesti koondisele ja noortekoondisele.

Samas tegutseme ka harrastusmängijatega erinevastes vanustes. Klubis tegutseme ka 5-7 aastaste rühmadega.

Paistame silma Eesti GP turniiridel ja seda eriti tüdrukute osas. Karikatega said pärjatud Elisabeth Iila, Gerda Reinaru,Marieela Pluutus, Victotia

Mändma, Alissia Kivi, Anna Maria Tottrup

ITF turniiridel U 18 saatis edu Elisabeth Iilat, Villem Aadamsood ,Marieela Pluutust, Victoria Mändmad ja Alissia Kivi.

TE - turniiridel osalesid edukalt Katariina Leetsaar, Hugo Vahur. Naiste hulgas säras Anett Kontaveit ja jõudsalt arenes Maileen Nuudi.

Paljudest ITF Ja WTA osavõtt tõstis tublisti Maileen Nuudi taset ja Carol

Plakile, kes pääses naiste ITF edetabelisse. Alexander Mändmale andsid hoogu võistlused USA s. Maileen Nuudil õnnestus koolitada ja täiendada ennast Hollandi ja Belgia Tennise Akadeemiates ja see jättis klubi aastatulemuse miinustesse, mis katame eelmiste aastate tulust.

Saime korraldada mitmeid linnalaagreid ja viisime läbi koolitusi ja palju klubisiseseid võislusi noorematele. Meie koolitustulu suurenes ja tänu sponsoritele on tulud suurenenud ja sportlkud tagajärjed väga head.

Tulemiaruanne on seekord negatiivne ja seda rahvusvaheliste koolituste ja ühistreeningute tõttu.

Juhataja sai juhtimistasu 4800 eurot Juhatus kinnitab,et majandusaasta aruande 31.12.2023.a. ja aastaaruande koostamise kuupäeva vahelised sündmused onarvesse võetud. Juhatus kinnitab, et MTÜ Evald Kree

Spordimaailm on tegutsemisvõimeline ja tegutseb jätkuvalt.

Aita Põldma

EKSM klubi juhataja

EVALD KREE SPORDIMAAILM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.