Rohkema info nägemiseks:

TÜRI SPORDIKLUBIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1068; jälgijaid - 23. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI SPORDIKLUBIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

Türi spordikooli tublid ujujad tõid meistrivõistlustelt uusi medaleid ja rekordeid

23.-24. märtsil toimusid Vilniuses traditsioonilised Baltimaade MV ujumises. Võisteldi kolmes vanuseklassis: juuniorid(s.a. 2006-2007), noored(s.a. 2008 ja nooremad) ja open klass. Eesti oli esindatud 85 ujujaga, nende hulgas ka Türi spordikooli noored Sheril Tankler ja Oskar Männa. Võistluspaigaks tuliuus kõigile rahvusvahelistele nõuetele vastav 10.-ne rajaga 50 m – ja 8-rajaga 25-meetrine siseujula. Juuniorite ja noorte medalid […] The post Türi spordikooli tublid ujujad tõid meistrivõistlustelt uusi medaleid ja rekordeid appeared first on Türi Spordiklubide Liit.

Loe algallikast tskl.ee

Dropdown

kõik artiklid

“LIIGUME KOOS KOGUKONNAGA” 2024. AASTA LIIKUMISÜRITUSTE TOETAMINE

“Liigume koos kogukonnaga” liikumisürituste toetamise eesmärgiks on innustada inimesi, peresid ja kogukondi tegelema ühiselt liikumisharrastuse ja spordiga ning
tskl.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.