Rohkema info nägemiseks:

JUHAN KUNDERI RAHVAKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 345; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JUHAN KUNDERI RAHVAKOOL kohta arvamuslugu!"

JUHAN KUNDERI RAHVAKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 345 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Juhan Kunderi Rahvakool on Eesti Kultuuriseltside Ühenduse, Eesti Vabaharidusliidu ja Eesti Rahvaülikoolide Liidu liige. Omatulu laekub täiskasvanute vabahariduslike koolituste korraldamisest. Seltsi tegevust toetab Rakvere Linnavalitsus. Projektitoetuseid taotleme Eesti

Kultuurkapitalilt, Eesti Rahvakultuuri Keskuselt, Eesti Kultuuriseltside Ühenduselt.

Juhatusse kuulub 3 liiget.

MTÜ Juhan Kunderi Rakvakooli eesmärk on vabaharidustöö ja rahvakultuuri arendamine Eestis ja ennekõike Virumaal. Pakutakse koolitusi ja arengut kõigile, kes hindavad teadmisi, vaimsust ja edukust. Organisatsiooni kuulub 24 liiget, kellest enamik on tegevad hariduse- ja kultuurivaldkonnas.

Meie missiooniks on kanda edasi Juhan Kunderi pärandit, tehes koostööd nii Rakvere linna kui Lääne-Virumaa ja Eesti teiste samalaadsete seltsidega. Rakvere linna ja teiste Lääne-Virumaa paikadega seotud pärandkultuuri tähtsustamine ja jäädvustamine ning keskkonnaprobleemides sõna sekka ütlemine on samuti oluline tegevuse osa. Aastate jooksul on välja antud trükiseid, korraldatud konverente ja osaletud projektitöös.

Iga-aastaselt korraldame õpilastele omaloominguvõistlust.

2022. aastal kirjastasime JuKu muinasjutud II osa koostöös aineõpetajaga. Raamat toetab 6. klassi eesti keele ja kirjanduse õppekava. Raamatu illustreeris Võsu Kooli 9. klassi õpilane Raili Muinast.

18. septembril 2022 korraldasime konverentsi "Kunder 200", kuhu olid kutsutud külalised üle Eesti. Tähistasime ühise nimetaja all Juhan Kunderi

Rahvakooli 30. tegutsemisaastat ja Juhan Kunderi 170. juubelisünniaastapäeva. Avatud oli akvarellisõprade näitus lilledest ja lindudest, mille nimed eestindas Juhan Kunder.

Rahvakoolis toimuvad vabahariduslikud koolitused, milles iganädalaselt osaleb aktiivselt ligi 50 täiskasvanud õppijat üle Lääne-Virumaa.

25. novembril 2022 korraldasime Eesti 2035 raames arvamusrännaku teemal "Vabahariduslik koolituskeskus-täiskasvanu õpihuvi ärataja".

Juhan Kunderi Rahvakool andis 26. detsembril 2022 välja 3. korda Vaimsuse Auhinda, millega tunnustatakse kultuuri ja haridusse panustanud inimesi meie keskelt. Tiitli pälvis Raivo Riim.

Ajakohase info meie tegemiste kohta leiab FB lehelt Juhan Kunderi Rahvakool https://www.facebook.com/profile.php?id=100063470800208

JUHAN KUNDERI RAHVAKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.