Rohkema info nägemiseks:

KORVPALLIKLUBI SEITSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 654; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KORVPALLIKLUBI SEITSE MTÜ kohta arvamuslugu!"

KORVPALLIKLUBI SEITSE MTÜ hetkeolukord

Juba 654 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Korvpalliklubi Seitse (edaspidi KK7) on moodustatud ja põhikiri on kinnitatud 28. juunil 1998. a asutajaliikmete poolt. Mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris on KK7 registreeritud 09.11.1998. aastast. Kehtiv põhikiri on vastu võetud üldkoosoleku otsusega 17.12.2007, see on registris kinnitatud 18.03.2008. Alates 02.06.2000. aastast on KK7 Eesti Korvpalliliidu liige. Lisaks eelnevale on klubi ka Järvamaa Spordiliidu liige.

2008. aasta detsembrist on Eesti Hariduse Infosüsteemis registreeritud MTÜ Korvpalliklubi Seitse erahuvikooli Paide Korvpallikool Seitse ja korvpalli õppekava.

2022/2023. majandusaastal osales klubi noorte vanuseklasside Eesti meistrivõistlustel Paide Korvpallikool Seitse nime all. Meeste Eesti meistrivõistluste Saku I liigas osales Paide linna esindusmeeskond Paide Viking Window, kus mängivad ka mitmed KK7 kasvandikud.

KK7 põhitegevus on klubi liikmetele sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, korvpalli ja teiste spordialade viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine. Suurimad tuluallikad on Paide linnanoortetreeningtegevuse toetus, Järva valla tegevustoetus ja lastevanemate treeningtasud. Türi valla toetus on minimaalne, sest korvpall ei kuulu nende prioriteetsete alade sekka. Oluline toetus on riigipoolne treenerite tööjõukulude toetus, mida makstakse vähemalt EKR 5 taseme treeneritele. 2022/2023. majandusaastal said tööjõukulude toetust Viljar Pennert ja Uku Pilv. Erjo Paris ja Jana Haabjärv said EKR 5 taseme 2023.a märtsis ja hakkavad toetust saama 2024. aastal.

Klubi tegevjuhinajätkasGaspar Bibikov. Paide linnas jätkasid treeneritena Erjo Paris, Gaspar Bibikov, Jana Haabjärv ja Viljar Pennert. Türilinnas jätkas treeningutega Viljar Pennert ja Väätsal Tõnis Berg. Järva valla piirkondades jätkasid treeningutegaAlbus Elen Pent ja Cevin Pent;Aravetel,

Järva-Jaanis ja Koerus Uku Pilv; Imaveres ja Koigis Viljar Pennert. Treenerina tegutsemise lõpetas Raigo Prants.

01.07.2023. a seisuga oli KK7-l liikmeid 13: Harri Arming, Eira Kalda, Janek Jõesaar, Anne Kivimäe, Martin Kivimäe, Taivo Kivimäe, Ervin

Runnel, Tõnis Tõnström, Janno Viilup, Viljar Pennert, Erjo Paris, Jana Haabjärv ja Tõnis Berg. Juhatuse esimehena jätkas Janno Viilup, juhatuse liikmetena Ervin Runnel, Viljar Pennert ja Janek Jõesaar.

Perioodil 01.07.2022-30.06.2023 toimunud olulisemad sündmused:

Uued rühmad hooajal 2022/2023:

Aravete/Järva-Jaani 1.-9. klassi tüdrukud ja poisid (treener Uku Pilv) – moodustus varasematest Aravete ja Järva-Jaani rühmadest

Tegevust jätkasid hooajal 2022/2023 järgmised rühmad:

Paide Tüdrukud 1.-4. klass (treener Jana Haabjärv, EKR4)

Paide Tüdrukud 5.-9. klass (treener Jana Haabjärv, EKR4)

Paide Naised (treenerid Jana Haabjärv)

Paide Poisid 1.-3. klass (treener Gaspar Bibikov)

Paide Poisid 4.-5. klass (treener Erjo Paris)

Paide Poisid 6.-8. klass (treener Viljar Pennert)

Paide Poisid 9.-12. klass ja Mehed (juhendaja Janno Viilup ja treener Viljar Pennert)

Türi Tüdrukud 1.-5. klass (treener Viljar Pennert)

Türi Poisid 1.-5. klass (treener Viljar Pennert)

Väätsa 1.-6. klass tüdrukud ja poisid (treener Tõnis Berg)

Albu 1.-4. klassi tüdrukud ja poisid (juhendaja Elen Pent ja treener Cevin Pent)

Albu 5.-8. klassi tüdrukud ja poisid (juhendaja Elen Pent ja treener Cevin Pent)

Imavere 1.-5. klass tüdrukud ja poisid (treener Viljar Pennert)

Koeru 1.-5. klass tüdrukud ja poisid

Koeru 5.-12. klass tüdrukud ja poisid (treener Uku Pilv)

KORVPALLIKLUBI SEITSE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.