Rohkema info nägemiseks:

EESTI PERSONALIJUHTIMISE ÜHING PARE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1248; jälgijaid - 46. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PERSONALIJUHTIMISE ÜHING kohta arvamuslugu!"

Martin Rajasalu: kaasaja äri-Kolumbused mõtlevad tehisarust

“Inimene, kes ei suvatse lugeda, ei oma eelist selle ees, kes ei oska lugeda.” Seda olevat omal ajal öelnud Mark Twain. Kas sama mõtte võiks tuua tänapäevasesse tehisaru konteksti? Jah võiks, aga mitte päris üks ühele. Digitaalne võimekus ja organisatsiooni strateegia paindlikkus on tehisaru rakendamises kriitilise tähendusega. Digitaliseeritus on kui kvalifikatsioonivõistlus spordis, see annab koha […] The post Martin Rajasalu: kaasaja äri-Kolumbused mõtlevad tehisarust appeared first on PARE.

Loe algallikast pare.ee

Dropdown

kõik artiklid

Mida teha 50+ vanuses töötajatega?

Vanus ja selle väärtus tööturul Tagasivaade kevadel toimunud PARE hommikuseminarile Pealkirjas esitatud küsimus on minu arvates lihtsalt kohatu, sest vanus on i
pare.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.