Rohkema info nägemiseks:

JCI RAKVERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JCI RAKVERE MTÜ kohta arvamuslugu!"

JCI RAKVERE MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

MTÜ JCI Rakvere on asutatud 1989. aastal. Koja eesmärgiks on tulenevalt koja põhikirjast noorte sotsiaalse vastutustunde arendamine ja juhivõimete kujundamine, vabale ettevõtlusele kaasa aitamine, ettevõtluse eetika kujundamine, ühiskonna arengus toimuvate positiivset muutust loovate protsesside toetamine, liikmete vahelise läbikäimise korraldamine ja rahvusvaheliste suhete arendamine ning heategevuslik teaduse, kultuuri, hariduse, spordi, tervishoiu, sotsiaalhoolekande, loodushoiu ja elukeskkonna toetamine avalikes huvides.

JCI Rakvere 2022 aasta põhiline plaan oli peale pikka vaikusperioodi ajada koja liikmed kokku ja teha midagi päriselt ära. Hea oli näha, et liikmetel oli kogunenud palju energiat ja tegutsemistahet ning uusi mõtteid, mida Rakveres korraldada. Kojal oli mitmeid mõõdetavaid eesmärke, kuid enamus nendest sai kokku võtta kahe fraasiga "olla nähtav" ja "teha koos". Need eesmärgid said enamuses ka täidetud. Meie suurimaks projektiks kujunes investeerimisteemaline koolituste sari „Rahatargaks Rakveres“.JCI Rakvere aasta missiooniks oli jagada rahatarkust ning finantsteadlikust kohalikele inimestele kuna selle teemalisi koolitusi pole LääneVirumaal väga tehtud. Meie poolt korraldatud üritustel käis 165 inimest ja sotsiaalmeedia postituste ulatus 55832 inimeseni. Igal juhul usume, et saime kohalikele inimestele anda uut infot ja loodetavasti ka julgust oma isiklike rahaasjadega teadlikumalt tegeleda. JCI Rakveres "Rahatargaks Rakveres" andis aasta jooksul mitmeid võimalusi oma oskuste proovimiseks, parandamiseks ja meeskondlikuks arenguks. Esinejate leidmine, läbirääkimised ning ürituse turundus lisaks läbiviimisele, andis enamusele koja liikmeteks kordumatu kogemuse. Samuti andis see indu ja enesekindlust teha samal teemal üritust veel suuremalt, millest kasvas välja JCI Kevadkonverents 2023 Rakveres.

JCI Rakvere poolt korraldatud Rahatargaks Rakveres seminaridel käis mitu korda läbi teema, et üheks rahatarkuse vormiks on ettevõtlus. Kas me nüüd otseselt toetasime sellega ettevõtluskeskkonda on subjektiivne aga kindlasti näitasime seminaridest osavõtjatele, et ettevõtlus on üks võimalus oma finants jätkusuutlikust tõsta. Samuti astusime üles Rakvere Ettevõtlikkuse päeval ettekandega ettevõtlus võimalustest läbi JCI.

Lisaks rahatarkuse koolitustele tegime koostööd ka Töötukassaga. Korraldasime töötukassa noorte programmis osalejatele Life Planning koolituse, millest võttis osa kümmekond noort inimest ja tagasiside oli vägagi positiivne. Samuti olid JCI Rakvere liikmed tihedalt seotud ka

Ukraina kriisis abistamises nii admin/juriidilistes küsimustes kui ka transpordi teemadel nõustamas.

Peamiseks rahvusvaheliseks ürituseks eelmine aasta oli Euroopa Konverents Brugges, kus Rakvere koda oli esindatud lausa seitsme liikmega.

Liikmed võtsid osa erinevatest töötubadest ning koolitustest, mis kindlasti avardas silmaringi ja tekitas uusi tutvusi. Hoolimata tegusast aastat ei jäänud toimumata ka meie traditsioonilised üritused nagu Mohni saare külastus ning aasta alguses peetav presidendiketi üleandmise tseremoonia.

JCI RAKVERE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.