Rohkema info nägemiseks:

EESTI AJALOO- JA ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 642; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI AJALOO- JA kohta arvamuslugu!"

EESTI AJALOO- JA ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Ajaloo- ja Ühiskonna Õpetajate Selts on asutatud 1993. aastal. 2022. aastal oli seltsil 391 liiget. Selts korraldas põhikirjale vastavalt 2022. aastal järgmisi tegevusi:

Jaanuaris: Valmistus juhatus 2023.aasta üldkoosoleku korraldamiseks ja läbiviimiseks.

Veebruaris: EAÜS-i liikmed osalesid MTÜ Mondo rändeteemaliste projekti “I Am

European: Migration Stories & Facts for the 21st Century – the IAE project” raames koostatud õppematerjalide katsetamises ja õpetajate koolitamises;

Märtsis: Aare Ristikivi koos meeskonnaga viis läbi XXVII üleriigilise ajaloo-olümpiaadi 2021/22 õ/a piirkondliku ja lõppvooru.

Aprillis toimus ajalooalaste uurimistööde võistlus 2021/22 õ/a teemal “Aja märgid - aeg, koht, inimene” koostöös HTM-i ja Vabariigi Presidendi Kantseleiga.

Mais: Toimus üleriigiline essee- ja loomekonkurss “Kirjuta ennast Brüsselisse!” 9.-12.

klasside õpilastele Eesti riigi looja ja hoidja August Rei mälestuseks koostöös August Rei

Sihtasutuse ja Eesti NATO Ühinguga.

Juuni: Kinnitati seltsi uue logo kujundus.

Juuli: Toimusid suvekooli ettevalmistused.

August: Toimus seltsi suvekool Saare- ja Muhumaal 09.-11.08.2022 kus osales koos korraldusmeeskonnaga ligi 80 seltsi liiget.

September: Algas VIII üleriigilise ühiskonnaõpetuse olümpiaadi 2022/23 õ/a ettevalmistus (toimub 2023 I poolaastal). Toimus ka Üleriigiline ajarännak millele eelnesid ette valmistavad koolitused koostöös Eesti Rahva Muuseumiga. Toimus ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajate koolitusreis Brüsselisse koostöös Euroopa Komisjoni Eesti esindusega 14.-16.09.2022;

Oktoober: Toimus EAÜS-i sügiskonverents “Riik - see oleme meie!” koostöös Eesti

Ametiühingute Keskliiduga Tallinnas 08.10.2023 - arutelupaneelides osalesid Eesti haridus- ja ametiühingute juhid, konverentsiks valmisid ka uued ametiühinguteteemalised õppematerjalid, mis on õpetajatele tehtud kättesaadavaks e-Koolikotis. EAÜS algatas koostöös TÜ Teaduskooliga uue üleriigilise ajaloovõistluse “Mammut”, mis 2022/23. õ/a-l viiakse läbi 5.-6. klasside õpilastele.

November: Toimus detsembrikuu konverentsi ettevalmistus ja ühiskonnaõpetuse olümpiaadi ettevalmistus.

Detsember: Ajalookonverents “Narva - linn, mille me kaotasime” ajalooõpetajatele ja õpilastele koostöös HTM-iga Narvas 02.12.2022.

Aasta jooksul: Osalesid EAÜS-i liikmed riikliku õppekava arendustegevustes ning riiklike strateegiate aruteludes ning HTM-i digitaalse õppevara loomise, levitamise, kasutamise ja tasustamise töörühmade tegevustes. Jätkame ka osalemist HTM-i töörühma “Õpetajate järelkasvu tegevuskava 2021-2026” tegevuses ning rahandusministeeriumi koordineeritava rahatarkuse riikliku strateegia “RAHATARK EESTI. Eesti elanike rahatarkuse edendamise strateegia aastateks 2021–2030” elluviimise tegevustes. Selts pidas läbirääkimisi Eesti mäluasutustega (muuseumitega) ajalooõpetajate õiguse üle pääseda tasuta muuseumidesse

EESTI AJALOO- JA ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.