Rohkema info nägemiseks:

HARIDUSSELTS EDU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HARIDUSSELTS EDU MTÜ kohta arvamuslugu!"

HARIDUSSELTS EDU MTÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Haridusselts EDU tegutseb vastavalt põhikirjale. Aruandeaastal täiendasime põhikirja ja nüüd on ka annetused seltsile tulumaksuvabad. Seltsi nimekirjas on 23 liiget. Seltsi tegevust juhib 4-liikmeline juhatus.

Aasta suurim üritus oli augusti teisel laupäeval traditsiooniliselt toimuv Puski päev. Osavõtjate arv suureneb iga aastaga-seekord juba üle 100.

Toimus heategevuskontsert, kus esines Impro Voc3.

Kontserdi ja annetuste raha laekus üle 1000 euro. Kohvi ja suupisteid pakkus Puski Küla Metsanotsu talu pere.

KOP programmist saime toetust, mille eest paigaldasime kalmistu väravad.

Toimus ka talgupäev- koristasime ja istutasime lilli.

Ürituste läbiviimist on rahaliselt toetanud vald.

Kiriku remont arenes väga jõudsalt.Altariruumil, saalil ja nelitisel on katused peal. Kellatorni karniisid on taastatud, tööd käivad torni taastamiseks. Kellatorn peaks valmima 2023.a. septembriks.

Rahalisi vahendeid selleks on puudu ca 50000 eurot.

Juhatus sõlmis ehitusfirmaga Wirrex lepingu kiriku põranda, uste ja akende taastamiseks. Lepingu maksumus 107,tuh.eurot, mille tarvis Hiiumaa Koostöökogu eraldas 91,0 tuh.eurot ja vald 16,0 tuh.eurot. Tööd peavad valmima septembriks 2023.a.

HARIDUSSELTS EDU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.