Rohkema info nägemiseks:

EESTI GOLFI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1417; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI GOLFI LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI GOLFI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Golfi Liit (EGL) on vabaalgatuse alusel asutatud ja mittetulundusühinguna tegutsev ühendus, mis tegutseb avalikes huvides ja mille põhitegevus on suunatud golfi arendamisele Eesti Vabariigis. EGL ühendab Eesti golfiklubisid ja väljakuid ühistegevuseks, heategevuseks, golfi edendamiseks ning sellealase tegevuse koordineerimiseks avalikes huvides. Liidu tegevuse eesmärkideks on golfi arendamine tipp-, võistlus- ja rahvaspordi tasemel, sportlike eluviiside propageerimine elanikkonna seas, golfi kandepinna laiendamine ja sportliku taseme tõstmine, sihtrühmale toetuste pakkumine ning sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine kasumit mittetaotleval viisil. EGL propageerib avalikkusele golfiga tegelemist ja kaasab klubide kaudu Liidu tegevusse golfist huvitatud noori, nende vanemaid ja toetajaid, tegeleb golfi avaliku tutvustamise ja arengu toetamisega, korraldab tipp-võistlusportlaste võimaluste kohast ettevalmistust osavõtuks rahvusvahelistest võistlustest ning teeb koostööd teiste riikide golfiliitude ja -organisatsioonidega, riigiasutuste, kohalike omavalitsustega, ettevõtetega ja üksikisikutega nii kodu- kui välismaal golfi avalikuks edendamiseks ning traditsioonide säilitamiseks.

Eesti Golfi Liidul on 2023. aasta lõpu seisuga 15 liikmesklubi, millest viis on väljakud.

2023. aasta kevadel valiti üldkogu poolt uus juhatus kuhu kuulub seitse liiget: Ain Hanschmidt (president), Anders Anderson, Ivar Valdmaa,

Martti Talgre, Peter Hunt, Tiit Kuuli, Kristo Raudam (peasekretär).

Majanduslikult oli 2023. aasta positiivne, kuna õnnestus eelmise aasta „kahjumi“ asemel taas jõuda plusspoolele. Suurem jääk tulenes mitme talvise projekti rahade kogumisest 2023. aasta lõpus, mille eest arveid esitati 2024. aasta alguses.

Esmakordselt ületas eelarve 600 000 piiri ja riigi tugi eelarves koos ühekordse EMi korraldamiseks mõeldud toetusega oli veidi üle 15% eelarvest. Mängijatelt ja klubidelt saadud tulud moodustasid eelarvest veidi üle 20%. Sponsorite toetused ületasid 1/3 eelarvest. Rahvusvahelise alaliidu panus oli koos EM korraldustoetusega 6% ja EGL-i põhivõistluste tulu oli eelarves veidi üle 20% kogutuludest. Kulude poole kaks suuremat kuluartiklit olid: saavutussport (32%), EGL võistluste- ja EM korraldus (37%).

2023. aastal sai peetud kõik kalenderplaanis olnud Eesti Golfi Liidu võistlused ning lisaks korraldati meeste individuaalsed Euroopa meistrivõistlused, mis olid edukalt ka sportlikult. Jätkus Junior Touri võistlussari noortele, mille parimad said auhinnaks nädalase Hispaanias toimuva treening- ja võistluslaagri. XXX Eesti löögimängu meistrivõistlused võitsid Sander Aadusaar ja Triin Marleen Ustal. Otsustavat päeva kanti üle TV6 vahendusel.

2023. aasta oli rahvusvaheliselt kindlasti aegade edukaim Eesti golfi jaoks ning kõige märkimisväärsemad tulemused saavutati Richard Tederi poolt: (cid:127) The Amateur Championship jagatud 5. koht (kaotus veerandfinaalis hilisemale võitjale, löögimängu järel 2. koht 288 võistleja seas) (cid:127) European Championship jagatud 7. koht

Lisaks pääses Teder osalema The Openi Final Qualifierile, kus põhivõistlusele pääsust jäi puudu kaks lööki.

Individuaalselt saavutati veel järgmisi märkimisväärseid tulemusi rahvusvahelistelt võistlustelt: (cid:127) European Young Masters (U16 EM) – Rasmus Kivila 15. koht (cid:127) R&A Girls Amateur Championship – Elizaveta Sofia Reemet T17. koht

Märkimisväärne on ka, et The Amateur Championshipil pääses viiest Eesti mängijast neli play-offi ning European Championshipil seitsmest mängijast läbis cut’i neli mängijat.

Võistkondlikult saavutati Euroopa meistrivõistlustel järgmised kohad: (cid:127) European Amateur Team Championship – 11. koht (cid:127) European Boys Team Championship, Div II – 6. koht (cid:127) European Ladies Team Shield – 5.koht

USA ülikoolides õppis aasta lõpu seisuga kuus golfimängijat, kes saavutasid ka mitmeid TOP10 kohti ülikoolide vahelistel võistlustel.

Litsentseeritud mängijate arv näitas taas kasvutrendi võrreldes aasta varasemaga.

EESTI GOLFI LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.