Rohkema info nägemiseks:

VASTSELIINA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VASTSELIINA SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VASTSELIINA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Vastseliina Spordiklubi tegutseb alates aastast 1996.

Spordiklubi ühendab noori suusatajaid, laskesuusatajaid ja orienteerujaid, korraldab aastaringselt igapäevaseid treeninguid, hangib ja hooldab treening- ning võistlusvarustust, organiseerib treeninglaagreid ja spordivõistlustel osalemist, viib läbi spordiüritusi.

Vastseliina Spordiklubi hooldab ning hoiab korras Vastseliina Spordikeskuse suusaradasid, lasketiiru ning mänguväljakut.

Spordiklubi palgal on laskesuusatamise treener ja koristaja-majahoidja. Treener viib läbi noorte laskesuusatajate igapäevaseid treeninguid ning osaleb klubi noorte sportlastega maakondlikel ja vabariiklikel spordivõistlustel.

Spordiklubi osales mitmetes koostööprojektides Võru Spordiliiduga ning spordiklubidega

Spordiühing Võru Biathlon maakondlike ja vabariiklike laskesuusatamise võistluste korraldamisel ning ühiste laste treeninglaagrite läbiviimisel. Võrumaa Kultuurkapitali toetusega korraldati laskesuusatajate suvine laager Haanjas. Koostöös Kaitseliidu Võru

Maleva ja Vastseliina Teisipäevaklubiga viidi läbi Tartu Rahu aastapäevale pühendatud traditsiooniline Jõustruktuuride laskesuusatamise teatevõistlus. Koostöös Kaitseliidu,

Vastseliina Gümnaasiumi ja Vastseliina Noortekeskusega viidi läbi ka Noorkotkaste ja

Kodutütarde meistrivõistlused laskmises.

Kohalikele elanikele suunatud spordiürituste läbiviimisel tehti koostööd Vastseliina

Gümnaasiumi, Rahvamaja, Noortekeskuse ja Lasteaiaga.

Spordiklubi 2022 aasta tegevust mõjutas oluliselt Covid-19 levikuga kehtestatud piirangud, mis vähendasid nii planeeritud tulusid kui ka kulusid. Piirangute tõttu jäid ära paljud spordivõistlused, jäeti ära grupitreeningud siseruumides, õuetreeninguid viidi läbi väiksemates gruppides hajutatult, võeti kasutusele individuaaltreeningud.

Spordiklubi liikmete arv majandusaasta lõpu seisuga on 41 ja koosneb Eesti kodanikest füüsilisest isikutest.

Janno Prants juhatuse liige

VASTSELIINA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.