Rohkema info nägemiseks:

EESTI PERINATOLOOGIA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 573; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PERINATOLOOGIA SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI PERINATOLOOGIA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 573 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Perinatoloogia Selts, lühendatult EPS (edaspidi „Selts“) on arstide, ämmaemandate ja õdede vabatahtlik ühendus perinataalmeditsiini ja selle valdkonda kuuluvate erialade edendamiseks. Seltsi tegevuse eesmärgiks on perinatoloogiaga tegelevate arstide ja teiste meedikute erialase taseme hoidmine ja tõstmine, omavahelise suhtluse ja koostöö edendamine ning perinatoloogia-alase teadustöö koordineerimine. Selle saavutamiseks teeb

Selts koostööd kõigi institutsioonide, isikute ja isikute ühendustega, kelle tegevuse eesmärgid ja põhimõtted ei ole vastuolus Seltsi tegevuse eesmärkide ja põhimõtetega.

Alates 30.09.2022 a. tegutseb Seltsi juhatus järgmises koosseisus: Külli Erlang (president),

Annaliisa Kruutmann (juhatuse liige, sekretär), Georgi Nellis (juhatuse liige), Kadri Margus (juhatuse liige), Eva-Liina Süüden (juhatuse liige), Kairit Valla (juhatuse liige), Käthlin Vahtel (juhatuse liige), Liis Toome (juhatuse liige) ja Ülle Käsk (juhatuse liige).

30.06.2023. a. seisuga kuulus Seltsi 166 liiget, kes maksid liikmemaksu 30 eurot aastas.

Aruandeperioodil (01.07.2022-30.06.2023) esitas sooviavalduse ja võeti seltsi vastu 14 uut liiget ( Kelli Ruuto, Triin Rootalu, Annely Kärema, Ilona Larina, Anett Raudla, Pilleriin Ilmjärv,

Käroliis Lutsar, Irina Karjalainen, Edikai Arulaane, Liis Kala, Anu-Liis Laar, Merle Benström,

Liina Annuk, Erle Randala).

Välja astus seltsist 16 liiget.

Seltsi juhatus töötab ilma töötasuta. Seltsil on raamatupidaja, kellele makstakse tasu iga- aastaselt.

Aruandeperioodil väljastati 1 koolitustoetus. dr Birgit Suits osales 11-13.05.2023, Splitis, konverentsil The Academy of Breastfeeding Medicine (ABM) 8th ABM/EABM European

Regional Conference. Koolitustoetus suurus oli: 450 eurot osalustasu ja lennukipiletid 279 eurot.

Tegevused 01.07.2022-30.06.2023.

Aruandeperioodil toimus 7 juhatuse koosolekut, kõik veebis. Arutati perinataalmeditsiiniga seotud arenguid, Seltsi jooksvaid küsimusi ja aastakonverentsi korraldamist.

Seltsi XXXII sügiskonverents toimus Kuressaares Thule keskuses 30.09-01.10. Ettekanded käsitlesid perinataalabi korraldust, s.h. perekeskset lähenemist nii lapsevanema, ämmaemanda ja õe kui arsti vaates, gestatsioondiabeediga seotud küsimusi, meditsiinitöötajate väljaõpet, uusi ravijuhiseid, Eesti väärarendite registrit ja huvitavaid haigusjuhte.

30.09.2022 toimus ka EPS aruande- ja valimiskoosolek, kus osales 111 EPS 160-st liikmest ja valiti käesolev juhatus. Üldkoosolek kinnitas EPS eelmiste perioodide tegevus- ja majanduaruande.

Selts osaleb jätkuvalt Eesti Haigekassa eestvõttel alustatud projektis Eesti perinataalabi raporti andmestruktuuri defineerimiseks ja koostamiseks. Jätkus töö uue sünnikaardi

EESTI PERINATOLOOGIA SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.